DayTrading: Poniedziałek 08.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 08.07.2013
fuck:/ dzień bez zysku dla byczków na jenie
pisalem ze misie sie pokazalypr7emo pisze:fuck:/ dzień bez zysku dla byczków na jenie

pierwszy target 100 81 zaliczony wiecej sl powinno sie ruszyć mocniej jak 100 60 100 70
dlaczego? dobry moment do kupnapr7emo pisze:fuck:/ dzień bez zysku dla byczków na jenie

w dół idzie pod coraz większym kątem, myślisz że w godzinach wieczornych jeszcze odwrócą ten dobowy trend?Mark pisze:dlaczego? dobry moment do kupnapr7emo pisze:fuck:/ dzień bez zysku dla byczków na jenie
Mark pisze:dlaczego? dobry moment do kupnapr7emo pisze:fuck:/ dzień bez zysku dla byczków na jenie
chyba jedynie na szybki skalp

niedzwiedzie są słabe duży wolumen słaby ruch ceny ale to tylko moje spostrzeżenie może być inaczejpr7emo pisze:w dół idzie pod coraz większym kątem, myślisz że w godzinach wieczornych jeszcze odwrócą ten dobowy trend?Mark pisze:dlaczego? dobry moment do kupnapr7emo pisze:fuck:/ dzień bez zysku dla byczków na jenie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jeszcze są opory na intra uj, może tam ewentualnie cena dotrzeć, ale na jakiś raid bym nie liczył
niedzwiedzie są słabe duży wolumen słaby ruch ceny ale to tylko moje spostrzeżenie może być inaczej[/quote]Mark pisze:w dół idzie pod coraz większym kątem, myślisz że w godzinach wieczornych jeszcze odwrócą ten dobowy trend?pr7emo pisze:dlaczego? dobry moment do kupnaMark pisze:fuck:/ dzień bez zysku dla byczków na jenie
daj im czas

-- Dodano: pn 08-07-2013, 19:36 --
na razie pivota wybronili na U J ciekwe co zrobia
Nowy, a jakie wizje del Ejka.
Otwarłem S zabezpieczony BE. 1,294 realne?
Otwarłem S zabezpieczony BE. 1,294 realne?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.