Bemowo1 pisze:na edku ostatnie fale można jeszcze inaczej interpretować
Wprowadza ona chaos a nie o to chodzi...
Eliot nigdy się nie myli, prezentuje alternatywne roziązania, na które trader musi być przygotowany.
Obecnie brak sygnału L, więc powinienem mieć S?
Poczekam na rozwój sytuacji i podejmę decyzję jak spełnione będę miał warunki, a jestem gotowy zarówno na L i S, dlatego, że wspomagam się innymi metodami
Sygnałów na S szukałbym w okolicach 1.288-1.290 z uwzględnieniem gadki Draghiego i wejścia do gry pejsów. No chyba że po niemieckich danych już tąpnie w dół.
Dane na minus, nie najlepsze i nic, idzie gdzie ma dojść. Cały forex.
-- Dodano: 08 lip 2013, 12:06 --
Bemowo1 pisze:
smag pisze:Wiecie dlaczego Draghi dzisiaj dwa razy? Bo będzie naprawiał szkody z zeszłego tygodnia
to ma dużo do naprawienia
Marian może dziś słodzić. Z Grecją się dogadali w zasadzie ,poprawi nastroje rynku, w środę Benek ostudzi w sprawie QE i w piątek będziemy pod 1,32, jak nie wyżej.
„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
edek może realizować falę c/ II w korekcie pędzącej
-- Dodano: 08 lip 2013, 09:35 --
kabel pędzi jak polski TGV i jeszcze trochę i domknie lukę
Podoba mi się ta analiza...
Bemowo1 pisze:na edku ostatnie fale można jeszcze inaczej interpretować
Gdyby nie Ty pewnie bym tu dużo rzadziej zaglądał....
Duże szanse powodzenia na jeden z 2 Twoich wariantów.
Byczki/spadki zawsze czerwone, gorąca krew, szybsze tempo jak u niedźwiadków (niebieskich, silniejsi, ale idą często wolniej) - zapadają w zimowy sen; no pory roku się zgadzają jesień-zima -niedźwiadki, wiosna-lato Byczki
Kto to więc dał na odwrót tego nie wiem...
Urodzony w Niedzielę - to co piszesz w podpisie to sensu nie ma. Mieli wszytko to co mają szczęśliwi i byli szczęśliwi tak już poza tym w stanie psychiczno-duchowym...
Ostatnio zmieniony 08 lip 2013, 12:22 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线