Szkolenia - Czy warto?
Re: Szkolenia - Czy warto?
Skoro już się przyznałeś, że jesteś amatorem to nie uważasz brother, że trochę się ośmieszasz ze swoim apodyktycznym sposobem wypowiedzi w niemal każdym poście?
Alinoe to była ironia:) o profesjonalizmie bądź nie decydują przecież realne wyniki i dokonania, ktoś mi zaproponował rywalizację, potem się z tego wycofał i tyle.alinoe pisze:Skoro już się przyznałeś, że jesteś amatorem to nie uważasz brother, że trochę się ośmieszasz ze swoim apodyktycznym sposobem wypowiedzi w niemal każdym poście?
ps. na forum są ludzie znacznie lepsi od mnie, ja rzuciłem rękawicę wyłącznie szkolącym z tego forum tylko tyle.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
Masakra przez takich ludzi jak Brother nie chce mi się czytać postów na forum. Zapominamy o jednej ważnej rzeczy. Forex to miejsce spekulacji inwestorów i dla wielu sposób zarabiania. Zabawa w odkrywanie zalet i wad szkolących jest twoją misją życiową brother? Weź się za to co robi pewnie większość na tym forum czyli trading! bo o to tutaj chodzi! Każdy ma swoje metody z których korzysta i zarzuty w czyjąś stronę są nie na miejscu.
Masakra przez takich ludzi jak CarmCrash nie chce mi się czytać postów na forum.
Jak w sklepie dostane zepsute jedzenie czy wadliwy sprzęt mam prawo powiedzieć o tym każdemu.
Jak ktoś ze szkolących uważa się za poszkodowanego zawsze można pozwać za zniesławienie.
Tak oczywiście. Każdy ma tez prawo do krytyki produktów i firm.CarmCrash pisze:Każdy ma swoje metody z których korzysta i zarzuty w czyjąś stronę są nie na miejscu.
Jak w sklepie dostane zepsute jedzenie czy wadliwy sprzęt mam prawo powiedzieć o tym każdemu.
Jak ktoś ze szkolących uważa się za poszkodowanego zawsze można pozwać za zniesławienie.
Pozdrawiam

Zamykając Tobie usta "brother"
- nie przypisuj sobie pojedynku bo masz kiepską pamięć, to Ja(marcin) zaproponowałem, żeby bylo ciekawiej, nie podjałeś żadnej nawet próby, piszę żadnej bo rzucanie słów na wiatr na 3 miesiące, i jakim kapitałem to możesz wsród swoich kolegów i fanów. Konkretnie nie rozchodzi się o zł czy $ a o pipsy. Rozumiesz to teraz?
-wyjaśnię odwołując sie do 3 miesięcy..(znalazł się pewien czytelnik) wkurzony Twoim zachowaniem i podesłał link .. http://www.myfxbook.com/members/Brother ... do2/452418 , więc co do 3 miesięcy, nie potrafisz zrobić PIPSÓW w 2 lata a chcesz w 3 miesiące..gdzie sens gdzie logika?
- Rynek, forex (czynny 24h 5 dni w tygodniu), inne rynki jak sobie chcesz to sprawdź, każdy dzień, każda sesja ma multum możliwości do zrobienia, dodatkowo taki bonus od brokera to udostępnienie duuzo instrumentów, 160? Powinno wystarczyć.
-kolejna rzecz, nie korzystając z jakiejkolwiek usługi czy porady, nie możesz oceniać zresztą ma to pokrycie z pewnym wpisem, w którym przyznałeś się do amatorki. Było to niepotrzebne, Maciej, Justyna, ja, domyśliliśmy się odrazu.Kropką nad "i" był ten link. http://www.myfxbook.com/members/Brother ... do2/452418
-Odrazu zachaczając osobnika Qtrader( żeby coś ocenić trzeba coś na ten temat wiedzieć, mieszanie usługi w sklepie to jest przykład jak najbardziej nie trafiony, w sklepie kolejność: wchodzisz kupujesz, sprawdzasz, oceniasz; tylko taka kolejnośc ma uzasadnienie a ocena na podstawie własnych niepowodzeń tamtego Brothera, zwróć uwagę że rzuca się w oczy MM)
-idąc dalej, pokazany broker(boś), czym się kierowałeś jego wyborem? bo napewno nie przystępnością dla klienta i warunkami. Słyszałes o np. o armada markets czy admiral, dukascopy, zulu i takich tam?
-ECN nie MM, poczytaj, sprobuj, poznasz różnicę.
-ludzie otwarci na wiedzę już z nami zarobili w piątek pod payrollsy.
-odpowiadając Panu Xwing bo gdzieś umknęło, probowałeś poczytać o nastrojach wielkich inwestorów, comerzbank, a co lepsze zwrócić uwagę czy ADP cos podpowiada, zerknij na link http://www.herofx.pl/tradycji-stanie-si ... ed-danymi/
-gdybyś chciał wiedzieć i sprawdzić, BOŚ zorganizował konkurs jaka ilość zostanie podana w piatek o 14.30 , zauważ ze tylko dwie osoby podały dokładną wartośc, Maciej i ja. Także wygraliśmy bilety. czy jest to niemozliwe? odpowiedź masz wyraźną.
-Brother, wracajac do Ciebie. Ilość postów z Twojego konta jak widać najwyraźniej nie sprzyja Twoim osiągnięciom.
- jeszcze jedno na marginesie, mimo wszystkko dzięk,i bo dziwnym fartem zwiększyła się oglądalność na stronce. masz piwko u mnie
- nie przypisuj sobie pojedynku bo masz kiepską pamięć, to Ja(marcin) zaproponowałem, żeby bylo ciekawiej, nie podjałeś żadnej nawet próby, piszę żadnej bo rzucanie słów na wiatr na 3 miesiące, i jakim kapitałem to możesz wsród swoich kolegów i fanów. Konkretnie nie rozchodzi się o zł czy $ a o pipsy. Rozumiesz to teraz?
-wyjaśnię odwołując sie do 3 miesięcy..(znalazł się pewien czytelnik) wkurzony Twoim zachowaniem i podesłał link .. http://www.myfxbook.com/members/Brother ... do2/452418 , więc co do 3 miesięcy, nie potrafisz zrobić PIPSÓW w 2 lata a chcesz w 3 miesiące..gdzie sens gdzie logika?
- Rynek, forex (czynny 24h 5 dni w tygodniu), inne rynki jak sobie chcesz to sprawdź, każdy dzień, każda sesja ma multum możliwości do zrobienia, dodatkowo taki bonus od brokera to udostępnienie duuzo instrumentów, 160? Powinno wystarczyć.
-kolejna rzecz, nie korzystając z jakiejkolwiek usługi czy porady, nie możesz oceniać zresztą ma to pokrycie z pewnym wpisem, w którym przyznałeś się do amatorki. Było to niepotrzebne, Maciej, Justyna, ja, domyśliliśmy się odrazu.Kropką nad "i" był ten link. http://www.myfxbook.com/members/Brother ... do2/452418
-Odrazu zachaczając osobnika Qtrader( żeby coś ocenić trzeba coś na ten temat wiedzieć, mieszanie usługi w sklepie to jest przykład jak najbardziej nie trafiony, w sklepie kolejność: wchodzisz kupujesz, sprawdzasz, oceniasz; tylko taka kolejnośc ma uzasadnienie a ocena na podstawie własnych niepowodzeń tamtego Brothera, zwróć uwagę że rzuca się w oczy MM)
-idąc dalej, pokazany broker(boś), czym się kierowałeś jego wyborem? bo napewno nie przystępnością dla klienta i warunkami. Słyszałes o np. o armada markets czy admiral, dukascopy, zulu i takich tam?
-ECN nie MM, poczytaj, sprobuj, poznasz różnicę.
-ludzie otwarci na wiedzę już z nami zarobili w piątek pod payrollsy.
-odpowiadając Panu Xwing bo gdzieś umknęło, probowałeś poczytać o nastrojach wielkich inwestorów, comerzbank, a co lepsze zwrócić uwagę czy ADP cos podpowiada, zerknij na link http://www.herofx.pl/tradycji-stanie-si ... ed-danymi/
-gdybyś chciał wiedzieć i sprawdzić, BOŚ zorganizował konkurs jaka ilość zostanie podana w piatek o 14.30 , zauważ ze tylko dwie osoby podały dokładną wartośc, Maciej i ja. Także wygraliśmy bilety. czy jest to niemozliwe? odpowiedź masz wyraźną.
-Brother, wracajac do Ciebie. Ilość postów z Twojego konta jak widać najwyraźniej nie sprzyja Twoim osiągnięciom.
- jeszcze jedno na marginesie, mimo wszystkko dzięk,i bo dziwnym fartem zwiększyła się oglądalność na stronce. masz piwko u mnie

CarmCrash - trudno się nie zgodzić z opinią o poziomie dyskusji, niemniej jednak to forum jako najstarsze i największe w PL poświęcone tematyce FX jest prawdziwą kopalnią wiedzy. Tylko od osoby poszukującej zależy czy ma na tyle cierpliwości żeby przekopać się przez tysiące jałowych postów i w końcu znaleźć coś wartościowego.
Opisy systemów, AF, AT, journale, sprawy około rynkowe, jest w czym wybierać.Sam na początku dużo szperałem i naprawdę było warto.
Oczywiście raz na jakiś czas trafi się na takiego ancymona jak Brother, ale, pal go licho, dobrze tu zaglądać i poszerzać swoją wiedzę lub dzielić się nią z innymi.
Opisy systemów, AF, AT, journale, sprawy około rynkowe, jest w czym wybierać.Sam na początku dużo szperałem i naprawdę było warto.
Oczywiście raz na jakiś czas trafi się na takiego ancymona jak Brother, ale, pal go licho, dobrze tu zaglądać i poszerzać swoją wiedzę lub dzielić się nią z innymi.
Szanowny anonimowy kolego, moje posty są pisanie właśnie z myślą o ostrzeganiu nowych użytkowników forumCarmCrash pisze:To jednak prawda co mówią o forach internetowych dotyczących rynku FOREX. Znikam w takim razie i ostrzegam nowych w temacie aby trzymali się z daleka od for internetowych. Poziom rozmowy niczym z komentarzy na portalach informacyjnych:)

Starsi użytkownicy forum wiedzą o co biega, niektórzy to ignoruje bo uważają, że to walka z wiatrakami, że szkoda czasu. Inni stoją z boku, kolejni mają z tego pieniądze i w oczywisty sposób będę mnie atakować bo pojawia się konflikt interesów. Jest też grupa, która wierzy na słowo i nigdy nie ośmieli się spytać " Panie, a wyniki to masz Pan jakieś, skoro bierzesz pieniądze za naukę zarabianie na rynku fx?" Na forum były różne przypadki szkolące nastolatki, uniwersytety, mentorzy, legendy ale łączyła ich jedna cecha BRAK wyników na własnych kontach. Także jak już się tak zabieracie do krytyki mojej osoby, to może się zastanówcie kto jest tutaj tym "złym"

Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/
mnie Justyna moglaby przeszkolic, chyba brother tez by nie mial nic przeciwko, calkiem niezle cialo pedagogiczne
Pipsy czym są pipsy zrobiłem ich w tym miesiącu ponad 1000, czy to o czymś świadczy? Nie macie odwagi na pojedynek ok, to może w takim razie pokażemy wyniki z miesiąca lipca ? podłączamy konta weryfikujemy i liczymy pipsy?herofx.pl pisze:Zamykając Tobie usta "brother"