Tzn ja nie sprzedaję, ale jakby ktoś chciał kupić edka to właśnie jest ostatnia okazja

------edit
oczywiście każdy kupuje na własne ryzyko

atlanticos pisze:mam kilka priv'ów do ogarnięcia i zajmę się tym dziś lub w niedzielę wieczorem... sorki czasDeclan pisze:
Żabko na odpowiedź priv rozumiem nie da rady, trudno. Pozdrawiam
niektóre pary nie wytrzymuja ciśnienia i już się wyrywają na falstart... po ujku poszedł kangur ... juz tylko kabel i edek w boksach ale z orgr'ami na m5
zasięg orgr'a z m5 w okolicach 1.2900... a jeśli UP po NFP to nie mam pojęcia, jeśli po danych wystrzelimy w górę to stawiam SL na be+10, likwiduję oczekującego hedge'a i zaczynam weekend, a w następnym tygodniu będę myślał nad targetemmagura2004 pisze: Jaki zasięg jest możliwy na Edwardzie jeżeli up?
"bo jak się podoba to ten, tego... brawo biją...a jak nie to żaden nie powiedział..."atlanticos pisze: Te same sztuczki, a i tak publika za każdym razem klaszcze
Hmm, ja się już chyba nie mogę wyprzećniemiaszek pisze:"bo jak się podoba to ten, tego... brawo biją...a jak nie to żaden nie powiedział..."atlanticos pisze: Te same sztuczki, a i tak publika za każdym razem klaszcze
https://www.youtube.com/watch?v=5ZW5cIaRu18
żeby Nam się lepiej klikało![]()
Pokaż tą linię.atlanticos pisze:gervazy pisze:ujek wybił dziś linie trendu wzrostowego więc coś mi mówi że wyprzedził fakty
w zasadzie to dolna banda kanału - u mnie to wygląda takForexTig3r pisze: Pokaż tą linię.
U mnie to wygląda tak.ForexTig3r pisze:Pokaż tą linię.atlanticos pisze:gervazy pisze:ujek wybił dziś linie trendu wzrostowego więc coś mi mówi że wyprzedził fakty