DayTrading: Czwartek 04.07.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 05 lip 2013, 00:00

Wzrost
9
32%
Bez zmian
2
7%
Spadek
17
61%

Liczba głosów: 28

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2013

Nieprzeczytany post autor: cugan »

czeka nas ...................
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

rabit pisze:U was wszystko w porzadku na zlocie w armadzie ? U mnie wykres zatrzymal sie o 19.00...
na platformie jest komunikat, poza tym spready ogólnie skoczyły, nie da się teraz grać, można na szybkensa grila wyciągnąć he

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

cugan pisze:czeka nas ...................
wreszcie jesteś, ale mnie rozbawiłeś, i powiem, że się zgadzam :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

szczudlo6 pisze:pr7emo skoro EBC utrzymuje takie same stopy to wiadomo że Euro spada, wiec skoro Ujek nie ma powiązania z Euro to nie spadnie... jak zauważyłeś Ejek pieknie poleciał w dół... załapałem się w tym pociągu od 129,4 do 129,1... dobre i 30pips ale przy dużym locie fajne liczby się robią... więc drogą dedukcji nie powinieneś obstawiać że Ujek spadnie :]

nie do konca bo jak EUR USD roslo czylu USD slablo t ociaglo za soba USD JPY :) w dol zalezy jaka korelacaj ale tak bylo ostanio do poki NIKKIE nie wybilo w gore i USa sp500 w gore zaczeli wyrownywac

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

wypociłem coś na kablu, Cugan pisze - "czeka nas duża zmienność" więc i na tej parze powinno być podobnie

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

no jak bym nie patrzył to edek mi na spadki nie chce wyjsc...tak prawdę mówiąc reakcja edka na Draghiego nie jest jakaś kolosalna...jesteśmy praktycznie tu gdzie byliśmy wczoraj więc niewiele się zmieniło... ale z perspektywy wykresu tygodniowego testujemy bande wybitego trójkąta - mówcie co chcecie ale dla mnie target goldmanów (o ile taki jest rzeczywiście) jest naprawdę realny... Ja trzymam się założeń sprzed tygodnia... Jak dla mnie to dopóki nie zejdziemy na tygodniowym poniżej minimów z maja to mamy nadal trend wzrostowy i niech mi nikt kur...a nie mówi że jest inaczej... :d :d :d :564:

Ja to widzę tak i basta, a Wy róbcie co chcecie :)
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

Żaba, popierasz teorie, ku której sam się przychylam, siedząc zresztą wyżej w elkach, więc pokrzepiony Twoją pewnością, spać będę jak dziecko, najwyżej rano zacznę obgryzać paznokcie
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

Awatar użytkownika
rabit
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: rabit »

pr7emo pisze:
rabit pisze:U was wszystko w porzadku na zlocie w armadzie ? U mnie wykres zatrzymal sie o 19.00...
na platformie jest komunikat, poza tym spready ogólnie skoczyły, nie da się teraz grać, można na szybkensa grila wyciągnąć he
Dzieki za odpowiedz , u mnie nie zauwarzylem komunikatu ... mam otwarta pozycje na zlocie i zastanawiam sie jak to sie skonczy , nie mozna nic zmienic a zamykac jeszcze nie probowalem . :roll:
Ze mnie dupa nie trejder!!! :D

Awatar użytkownika
Domino
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Domino »

:mrgreen: GOLDMANY kupili sobie niżej i zamiast 1:2 mają 1:6 RR a MARIO coś fajnego do śmigania po mieście :mrgreen: a tak na poważnie to jeśli edek ma rosnąć to może Ujek poleci ,mam coś takiego może ktoś skomentuje,a co do powiązania Ujka z Euro to bezpośrednio nie ma tak jak usdchf a franek poleciał na 100p widocznie coś tego ujka trzyma by nie rósł, :mrgreen: brokerzy mówią że to "siła wyższa" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 lip 2013, 23:46 przez Domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?

Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cugan »

Bemowo1 pisze:- "czeka nas duża zmienność"
Zwykle bywa tak , że jak jest duża zmienność to zaczyna rosnąc rozpiętość cen walut
kolejnym krokiem powinien być ich wzrost albowiem zmienność kantorowa może nie nadążać
za giełdową :idea:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Zablokowany