DayTrading: Czwartek 04.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2013
czeka nas ...................
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
na platformie jest komunikat, poza tym spready ogólnie skoczyły, nie da się teraz grać, można na szybkensa grila wyciągnąć herabit pisze:U was wszystko w porzadku na zlocie w armadzie ? U mnie wykres zatrzymal sie o 19.00...
wreszcie jesteś, ale mnie rozbawiłeś, i powiem, że się zgadzamcugan pisze:czeka nas ...................

szczudlo6 pisze:pr7emo skoro EBC utrzymuje takie same stopy to wiadomo że Euro spada, wiec skoro Ujek nie ma powiązania z Euro to nie spadnie... jak zauważyłeś Ejek pieknie poleciał w dół... załapałem się w tym pociągu od 129,4 do 129,1... dobre i 30pips ale przy dużym locie fajne liczby się robią... więc drogą dedukcji nie powinieneś obstawiać że Ujek spadnie :]
nie do konca bo jak EUR USD roslo czylu USD slablo t ociaglo za soba USD JPY

wypociłem coś na kablu, Cugan pisze - "czeka nas duża zmienność" więc i na tej parze powinno być podobnie
- atlanticos
- Maniak
no jak bym nie patrzył to edek mi na spadki nie chce wyjsc...tak prawdę mówiąc reakcja edka na Draghiego nie jest jakaś kolosalna...jesteśmy praktycznie tu gdzie byliśmy wczoraj więc niewiele się zmieniło... ale z perspektywy wykresu tygodniowego testujemy bande wybitego trójkąta - mówcie co chcecie ale dla mnie target goldmanów (o ile taki jest rzeczywiście) jest naprawdę realny... Ja trzymam się założeń sprzed tygodnia... Jak dla mnie to dopóki nie zejdziemy na tygodniowym poniżej minimów z maja to mamy nadal trend wzrostowy i niech mi nikt kur...a nie mówi że jest inaczej...
Ja to widzę tak i basta, a Wy róbcie co chcecie

Ja to widzę tak i basta, a Wy róbcie co chcecie

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- zastapmnie
- Pasjonat
Żaba, popierasz teorie, ku której sam się przychylam, siedząc zresztą wyżej w elkach, więc pokrzepiony Twoją pewnością, spać będę jak dziecko, najwyżej rano zacznę obgryzać paznokcie
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Dzieki za odpowiedz , u mnie nie zauwarzylem komunikatu ... mam otwarta pozycje na zlocie i zastanawiam sie jak to sie skonczy , nie mozna nic zmienic a zamykac jeszcze nie probowalem .pr7emo pisze:na platformie jest komunikat, poza tym spready ogólnie skoczyły, nie da się teraz grać, można na szybkensa grila wyciągnąć herabit pisze:U was wszystko w porzadku na zlocie w armadzie ? U mnie wykres zatrzymal sie o 19.00...

Ze mnie dupa nie trejder!!! 

Ostatnio zmieniony 04 lip 2013, 23:46 przez Domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Byka łapiemy za rogi,a za co złapać misia?
Zwykle bywa tak , że jak jest duża zmienność to zaczyna rosnąc rozpiętość cen walutBemowo1 pisze:- "czeka nas duża zmienność"
kolejnym krokiem powinien być ich wzrost albowiem zmienność kantorowa może nie nadążać
za giełdową

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.