moze cos tam jeszcze spadniekarnak pisze:Jeśli ED nie podciągnie na close to może się szykować poważniejszy zjazd:

moze cos tam jeszcze spadniekarnak pisze:Jeśli ED nie podciągnie na close to może się szykować poważniejszy zjazd:
na kablu to już przebili wzrostową LT na daily i obecnie się z nią biją mozolnie bo nie ma jankesow co mnie trochę martwi... ogolnie o tyle ile widze wzrosty na edku to nie widze ich na kablu co jest trochę dziwne bo ostatnie dane z UK są znacznie lepsze od tych z EU wiec mocniejsze spadki na kablu niż na Edwardzie są dla mnie kompletnie niezrozumiale... jestem pewien, ze jutrzejsze dane wyjaśnią sytuacje.zastapmnie pisze:od obecnej ceny brakuje niespełna 130 pipsów, by Edek zanegował trend wzrostowy na dziennym... a biorąc pod uwagę, ze jutro mamy NLP, taki ruch nie jest wykluczony; na kablu wystarczy 100 pipsów...
A co pozbyłeś się S?Jones pisze:moze cos tam jeszcze spadniekarnak pisze:Jeśli ED nie podciągnie na close to może się szykować poważniejszy zjazd:
pr7emo pisze:co to się dzieje na rynku (uj)
hehe jena umacniają, ja dziś serce w skarpetce jak EBC powiedział że utrzymują nisko stopy na rocznych kredytach miałem eS na uj pod formację spadkowąszczudlo6 pisze:pr7emo pisze:co to się dzieje na rynku (uj)
jak to co... robią sobie miejsca pod jutrzejszy up :] a najlepiej odbić się od dna :]
zredukowalemkarnak pisze:Na godzinnym ED nie ma jak na razie dobrych wieści dla byczka:
-- Dodano: 04 lip 2013, 19:52 --
A co pozbyłeś się S?Jones pisze:moze cos tam jeszcze spadniekarnak pisze:Jeśli ED nie podciągnie na close to może się szykować poważniejszy zjazd:
Bo ja z moich eL przedwczesnych ledwo uszedłem z życiem - tak się kończy łapanie spadających noży.
Pozdr
szczudlo6 pisze:pr7emo skoro EBC utrzymuje takie same stopy to wiadomo że Euro spada, wiec skoro Ujek nie ma powiązania z Euro to nie spadnie... jak zauważyłeś Ejek pieknie poleciał w dół... załapałem się w tym pociągu od 129,4 do 129,1... dobre i 30pips ale przy dużym locie fajne liczby się robią... więc drogą dedukcji nie powinieneś obstawiać że Ujek spadnie :]