DayTrading: Czwartek 04.07.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 04.07.2013
na razie korekta wygląda jak pływanie w rosole, mozolą się okropnie
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
jakieś opinie co do dnia jutrzejszego?
ja zakładam nudy
ja zakładam nudy
a na 1,3 ile chetnych stopow stoi 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

Bemowo1 pisze:jakieś opinie co do dnia jutrzejszego?
ja zakładam nudy
Dostrzeglem pokrycie knota na daily eurgbp z 17 kwietnia czego mi wlasnie brakowało i to tak apropo kabla wlasnie gdzie widze wzrosty po mega rozczarowujących danych z USA, tak będzie wygladal jutrzejszy dzień, będzie dzida jak nic, przy okazji edek tez cos skoczy.
na bank

pozdro
- na bank, czyli nie pewneoverall pisze:Bemowo1 pisze:jakieś opinie co do dnia jutrzejszego?
ja zakładam nudy
Dostrzeglem pokrycie knota na daily eurgbp z 17 kwietnia czego mi wlasnie brakowało i to tak apropo kabla wlasnie gdzie widze wzrosty po mega rozczarowujących danych z USA, tak będzie wygladal jutrzejszy dzień, będzie dzida jak nic, przy okazji edek tez cos skoczy.
na bank
pozdro
ale chętni nie są ci co je zakładalicrok. pisze:a na 1,3 ile chetnych stopow stoi

Bemowo1 pisze:- na bank, czyli nie pewneoverall pisze:Bemowo1 pisze:jakieś opinie co do dnia jutrzejszego?
ja zakładam nudy
na bank
pozdro
ale mnie chodzilo o banki przed prywatyzacją gdzie oprocentowanie wynosilo 20% w skali roku a nie jak dziś 3,5% - złodzieje

overall pisze:
- na bank, czyli nie pewne
ale mnie chodzilo o banki przed prywatyzacją gdzie oprocentowanie wynosilo 20% w skali roku a nie jak dziś 3,5% - złodzieje

20%, to jaka była inflacja ? 40% - jeszcze gorzej

E/U - eS na 1,305Bemowo1 pisze:jakieś opinie co do dnia jutrzejszego?
E/A - eL na 1,402
E/Y - eL na 128,45
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
20%, to jaka była inflacja ? 40% - jeszcze gorzejBemowo1 pisze:overall pisze:
- na bank, czyli nie pewne

a bo ja pamiętam? kto by się tam interesowal takimi szczegółami mając 20% w skali roku i to na czysto chciałem zaznaczyć