Witam posiadam 2 monitory a moja strategia wymaga odpalenia
wszystkich tf jakie są na platformie.
Zrobiłem sobie profile z 2 walutami z edkiem i kablem. Niestety nie moge odpalic dwoch profili naraz i przenies jeden na jeden monitor drugi na drugi. Chciałem odpalić 2 razy mt4 ,ktore korzystało by z jednego konta live niestety nie udaje się ;/ ktoś ma jakieś pomysły jak to poustawiać by 2 profile można obsługiwać jednocześnie ?
pozdrawiam serdecznie
mt4 profile i odpalenie 2 naraz
Re: mt4 profile i odpalenie 2 naraz
Ale przecież konto live możesz sobie odpalić i 50 razy na 50 terminalach... Widocznie coś źle robisz.
to może skoryguje pytanie.
Jak odpalic mt4 2 razy?
czy dobrze myślę skopiować całą platformę (cały folder)
zmienić nazwę folderu na nazwafolderu2 i odpalić drugiego mt4 z drugim profilem ?
Jak odpalic mt4 2 razy?
czy dobrze myślę skopiować całą platformę (cały folder)
zmienić nazwę folderu na nazwafolderu2 i odpalić drugiego mt4 z drugim profilem ?
Tak, wystarczy zrobić tak jak piszesz. Wtedy z folderu2 odpalasz drugie mt4 i możesz zalogować się na te same dane. W ten sposób w mt4 nr 1 odpalasz dowolny profil, w mt4 nr 2 drugi dowolny profil i śmiga.
Aby nie kopiować między terminalami zmian i aby dokonywać synchronizacji między nimi polecam:
http://fxcraft.biz/baza-wiedzy/metatrad ... monitorow/
http://fxcraft.biz/baza-wiedzy/metatrad ... monitorow/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam
U mnie po skopiowaniu MT do innego folderu i po uruchomieniu go of course mam dwie platformy ale na tej drugiej nie mogę się połączyć z innym profilem wyskakuje mi błąd połączenia, Help .
U mnie po skopiowaniu MT do innego folderu i po uruchomieniu go of course mam dwie platformy ale na tej drugiej nie mogę się połączyć z innym profilem wyskakuje mi błąd połączenia, Help .
To bardziej problem z wyborem serwera/danymi do logowania niż samym profilem.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Jeszcze prościej.
Win7
Umieści skrót na pasku szybkiego uruchamiania.
Szybkie podwójne kliknięcie na skrócie powoduje odpalenie tej samej instancji 2 razy i to hula.
Win7
Umieści skrót na pasku szybkiego uruchamiania.
Szybkie podwójne kliknięcie na skrócie powoduje odpalenie tej samej instancji 2 razy i to hula.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Ta chodziło o Hasłoraposo pisze:To bardziej problem z wyborem serwera/danymi do logowania niż samym profilem.