W związku z rozwojem firmy inwestycyjnej poszukujemy FX DAY TRADERA.
Oferujemy podstawowe, stałe wynagrodzenie oraz udział w wypracowanych zyskach. Praca zdalna.
Jeżeli posiadasz doświadczenie w zawieraniu zyskownych transakcji krótkoterminowych na rynku FX, jesteś samodzielny i wytrwały psychicznie zapraszamy do przesłania aplikacji [CV] uwzględniającej również osiągnięcia w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
E: company@incam.com.pl
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane aplikacje. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych.
Zatrudnimy FX Day Tradera
Re: Zatrudnimy FX Day Tradera
CV ladnie sie zbiera ale kto stoi za wami ? przedstawicie się bardziej .... nie mamy pewności czy czasem nie handlujecie danymi ....
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
- silveRbull
- Pasjonat
Zatrudnimy FX Day Tradera
Witam
O co chodzi z tym linkiem? Główny dochód z własnego tradingu a dodatkowy z akwizycji na rzecz firmy Infinity? - czy o taką pracę chodzi? Równie dobrze mogę pracować dla Oriflame....
Pozdrawiam
O co chodzi z tym linkiem? Główny dochód z własnego tradingu a dodatkowy z akwizycji na rzecz firmy Infinity? - czy o taką pracę chodzi? Równie dobrze mogę pracować dla Oriflame....
Pozdrawiam
Było pytanie, o przedstawienie się. Nie było odzewu, to zrobiłem to za nich. To firma, która jest abonentem domeny incam.com.pl
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Dobrze że firma się rozwija, ale na jakim jesteście etapie , czy nie startujecie od zera?.INCAM pisze:W związku z rozwojem firmy inwestycyjnej poszukujemy FX DAY TRADERA.
Oferujemy podstawowe, stałe wynagrodzenie oraz udział w wypracowanych zyskach. Praca zdalna.
Jeżeli posiadasz doświadczenie w zawieraniu zyskownych transakcji krótkoterminowych na rynku FX, jesteś samodzielny i wytrwały psychicznie zapraszamy do przesłania aplikacji [CV] uwzględniającej również osiągnięcia w ciągu ostatnich 12 miesięcy.
E: company@incam.com.pl
Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane aplikacje. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych.
Proszę o informację jakim solution dysponujecie, może być na priv
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
Wysłałem do nich fikcyjne cv z fikcyjnego maila żeby zobaczyć co oni kombinują.
Szukają dostawcy sygnałów transakcyjnych a nie tradera, to lekka różnica.
Szukają dostawcy sygnałów transakcyjnych a nie tradera, to lekka różnica.