Zatrudnimy FX Day Tradera

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
INCAM
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: INCAM »

W związku z rozwojem firmy inwestycyjnej poszukujemy FX DAY TRADERA.
Oferujemy podstawowe, stałe wynagrodzenie oraz udział w wypracowanych zyskach. Praca zdalna.
Jeżeli posiadasz doświadczenie w zawieraniu zyskownych transakcji krótkoterminowych na rynku FX, jesteś samodzielny i wytrwały psychicznie zapraszamy do przesłania aplikacji [CV] uwzględniającej również osiągnięcia w ciągu ostatnich 12 miesięcy.

E: company@incam.com.pl

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane aplikacje. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych.

Silezia

Re: Zatrudnimy FX Day Tradera

Nieprzeczytany post autor: Silezia »

CV ladnie sie zbiera ale kto stoi za wami ? przedstawicie się bardziej .... nie mamy pewności czy czasem nie handlujecie danymi ....

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
silveRbull
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: silveRbull »

Witam

O co chodzi z tym linkiem? Główny dochód z własnego tradingu a dodatkowy z akwizycji na rzecz firmy Infinity? - czy o taką pracę chodzi? Równie dobrze mogę pracować dla Oriflame....

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

Było pytanie, o przedstawienie się. Nie było odzewu, to zrobiłem to za nich. To firma, która jest abonentem domeny incam.com.pl
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

INCAM pisze:W związku z rozwojem firmy inwestycyjnej poszukujemy FX DAY TRADERA.
Oferujemy podstawowe, stałe wynagrodzenie oraz udział w wypracowanych zyskach. Praca zdalna.
Jeżeli posiadasz doświadczenie w zawieraniu zyskownych transakcji krótkoterminowych na rynku FX, jesteś samodzielny i wytrwały psychicznie zapraszamy do przesłania aplikacji [CV] uwzględniającej również osiągnięcia w ciągu ostatnich 12 miesięcy.

E: company@incam.com.pl

Zastrzegamy sobie prawo odpowiedzi na wybrane aplikacje. Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o Ochronie Danych Osobowych.
Dobrze że firma się rozwija, ale na jakim jesteście etapie , czy nie startujecie od zera?.
Proszę o informację jakim solution dysponujecie, może być na priv
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
statik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: statik »

Wysłałem do nich fikcyjne cv z fikcyjnego maila żeby zobaczyć co oni kombinują.
Szukają dostawcy sygnałów transakcyjnych a nie tradera, to lekka różnica.

ODPOWIEDZ