na edku to ani S-kom ani L-kom nie dają zarobic...Co to ma byc... przez 4 godziny range 13 pipsów?Bemowo1 pisze:na kablu większośc siedzi na L - więc ich tną, na edku większość na S i także zarobić im bardzo nie dają

na edku to ani S-kom ani L-kom nie dają zarobic...Co to ma byc... przez 4 godziny range 13 pipsów?Bemowo1 pisze:na kablu większośc siedzi na L - więc ich tną, na edku większość na S i także zarobić im bardzo nie dają
wsparcie h4 jest na 1.3001, D1 teżantoniZ pisze:Richard ja mam S 1.3028, wiem że nisko ale co robić pracuję... (eee tam sl na 5 pips)richard.cali pisze:kto kisi l-ki na edku na wyzszym poziomie, przyznać się?
Sądzisz że pójdą i po stopy z piątku ( poniżej 1.298x ) ???
SL=BE+1
Nie dam uszczuplić depo wy łobuzy!
EDIT:
SL trafiony!
ja mam na 100,37 fibo, mogą tam podjechać bo wczoraj cienki ruch był, i ewentualnie z tamtego miejsca mała korekcina krótkoterminowaNowy123 pisze:PEjsy wskoczyly jeszcze U J podciagnely cel 100 48 - 68 okolice mysle ze jakos dojada i tam S NIKKIE jeszcze bujaja
Pejsiaki spuszczą edwarda do piątkowych minimów 1,29930 , nałapią L-ek i wio up, o jakejś 16- 16,30 , więc 2 godziny kiszonkineonisan pisze:No i poszliśmy w dół - teraz teścik czy to się powiedzie - i czyżby dalej w dół ? Jak jeszcze dzisiaj coś miłego powiedzą panowie z FEDu to zejście poniżej 1.3 w zasięgu. Ciekawe kto i z czym tak czeka...