DayTrading: Poniedziałek 01.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.07.2013
Widzę, że zwiększają się szeregi "młodzieży" 

Brak zysków to jeszcze nie strata.
U j i E J powoli sie pod S przygotowywac moze jakies rykoszety beda 20 pisow na E J jak by tak zachcialo im sie 100 pekraczac
na U J ale powoli widze ze slabna byki na AO i MAc RATIO

dzisiaj (w nocy) możliwe że kangur obróci się do góry na mid termie, podają stopy i statement
PMI chińskie utrzymało się w okolicach 50,0 , a dollar australijski już na wyczerpaniu z tymi swoimi spadkami hehe
może nastąpić zmiana interpretacji danych do kierunku na korzyść wzrostu
zastanawiam się czy zapolować na małą eL, we will see
PMI chińskie utrzymało się w okolicach 50,0 , a dollar australijski już na wyczerpaniu z tymi swoimi spadkami hehe

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 01 lip 2013, 14:35 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
pr7emo pisze:dzisiaj (w nocy) możliwe że kangur obróci się do góry na mid termie, podają stopy i statement
Chiny dopiero rozpoczely zwalnianie na korekte L hmm lecz tutaj umocnieni USD dalesz jest mozliwe EUR USD 12925 a moze i 12857 okolice sa mozliwe a co wtedy AUD
a według mnie there isn't zwolnienie w Chinach bo metaproces dla tamtejszej gospodarki to zmiana z gospodarki nastawionej na eksport do takiej w której konsumpcja wewnętrzna też się liczyNowy123 pisze:pr7emo pisze:dzisiaj (w nocy) możliwe że kangur obróci się do góry na mid termie, podają stopy i statement
Chiny dopiero rozpoczely zwalnianie na korekte L hmm lecz tutaj umocnieni USD dalesz jest mozliwe EUR USD 12925 a moze i 12857 okolice sa mozliwe a co wtedy AUD
-- Dodano: pn 01-07-2013, 14:39 --
o 6:30 podają te dane z Australii
w Chinach ewentualne pogorszenie wskaźników jest kontrolowane przez rząd, w razie czego dysponują właściwym kapitałem do zalania problemów pieniądzem
-- Dodano: pn 01-07-2013, 14:42 --
jeszcze wymyśliłem głupią strategie, hehe naprawdę głupia
jak zostanę już milionerem to będę szukał par walutowych które są w fazie fali spadkowej
fale spadkowe są szybsze niż wzrostowe i na tym założeniu oprę strategię
Gekko mówił że większość bogaczy dorobiła się na fali spadkowej
pr7emo pisze:a według mnie there isn't zwolnienie w Chinach bo metaproces dla tamtejszej gospodarki to zmiana z gospodarki nastawionej na eksport do takiej w której konsumpcja wewnętrzna też się liczyNowy123 pisze:pr7emo pisze:dzisiaj (w nocy) możliwe że kangur obróci się do góry na mid termie, podają stopy i statement
-- Dodano: pn 01-07-2013, 14:39 --
o 6:30 podają te dane z Australii
w Chinach ewentualne pogorszenie wskaźników jest kontrolowane przez rząd, w razie czego dysponują właściwym kapitałem do zalania problemów pieniądzem
-- Dodano: pn 01-07-2013, 14:42 --
jak zostanę już milionerem to będę szukał par walutowych które są w fazie fali spadkowej
najszybciej sie zarabia na panikach jaki na GPW na spadkach wzrosty ida przez pare miesiecy a spadek niweluje w pare dni wszystko hahahah

ten system na prawdę może być efektywny, nie wiem czy takiego tematu nie założę, ludzie będę wrzucać propozycje z wykresem zarówno walut w fazie końca wzrostów jak i akcji, obligacji, chociaż do obligów broka nie mam
fajne to jest, w przyszłym roku może pomyślę
-- Dodano: pn 01-07-2013, 14:50 --
te jakieś zary i seki ponoć konkretne ruchy mają
fajne to jest, w przyszłym roku może pomyślę
-- Dodano: pn 01-07-2013, 14:50 --
te jakieś zary i seki ponoć konkretne ruchy mają
- ForexTig3r
- Maniak
RGR zasięg 2880
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
masz diamentForexTig3r pisze:RGR zasięg 2880

Wydaje się,że tak, ale tylko na indeksach,pr7emo pisze:
co do par walutowych to stwierdzenie co najmniej na wyrost, wystarczy odwrócić parę z jednej strony spadek z drugiej wzrost i na odwrót
Pozdrawiam serdecznie