Internet mobilny
- krzysiek1960
- Stały bywalec
Re: Internet mobilny
Ja posiadam blueconnect chyba od 2009 roku. Od tego czasu zdarzyła się jedna awaria, która trwała kilka godzin. Początkowo miałem modem usb a teraz korzystam z iphone'a jako acces pointa. Choć miałem sporo przygód z t-mobile to muszę przyznać obiektywnie, że net od nich jest stabilny (pod warunkiem, że masz zasięg
). Niestety jeżeli przekroczyłem limit transferu to tmobile obniżało mi z automatu prędkość łącza co uniemożliwia nawet korzystanie z meta tradera (ciągłe łączenie i rozłączanie).

co ja kodzę ?
Ja mam Play na karte. Płace 50 zł za zdrapkę. Przedłuża to ważność konta o 60 dni i mam 5GB. Czyli miesięcznie za 25 zł jest 2,5 GB. Do MT4 i internetu starcza.
Szukasz czegoś wartosciowego na forum? Zacznij od Kosza bo moze tam zostało to wyrzucone dla powiększenia wolnej przestrzeni dyskowej.
Witam Panów, jedno pytanie: ile internetu zużywacie miesięcznie handlując za pomocą smartfona? Mam na myśli intensywne używanie. Zastanawiam się jaki pakiet wybrać.
Z góry dzięki za pomoc
Z góry dzięki za pomoc
Matters of great concern should be treated lightly. Matters of small concern should be treated seriously.
Dla zainteresowanych mobilnym Internetem na wakacje donoszę uprzejmie, że Orange wprowadziło pakiet 6 GB za 6 złotych na 60 dni. Bliższe informacje tutaj
http://www.orange.pl/kid,4000377334,id, ... ticle.html.