greenshot
A upragnionych mieszanych wyjść ani widu ani słychu

Przecież cały czas piszesz o urządzeniach wyjściowych.AK53 pisze:A da się wywołać listę urządzeń ?
PS: mnie to wygląda na urządzenia wyjściowe mixera, a gdzie są wejścia, np. Skype ?
Faktycznie długo.AK53 pisze:Dobrze patrz i czytaj, zacznij myśleć Windowsem a nie logicznie (to są absolutnie dwie różne sprawy!). Ja piszę o mieszanych wyjściach w panelu nagrywaniaa nie o urządzeniach wyjściowych. To są absolutnie różne grupy urządzeń.Na twoim obrazku są dwa przyciski:
1: Konfiguruj
2. Ustaw domyślne.
Zobacz co pod nimi kryje się, i znajdź coś odpowiedniego, bo nazewnictwo urządzeń zmienia się równocześnie ze zmianą wersji Windy. Metoda prób i błędów (ale bez wypaczeń!) jest najodpowiedniejsza, czyli: odpalić radiostację.fm, odpalić Audacity, zmieniać urządzenia w nagrywaniu aż do zwycięstwa. I to wszystko! Wybacz, ale takie rzeczy ja załatwiam via Skype lub TeamViewer w kilka minut, a to już jest 16 godzina pisania, coś stanowczo za długo...
AK53 pisze:Dobrze patrz i czytaj, zacznij myśleć Windowsem a nie logicznie (to są absolutnie dwie różne sprawy!). Ja piszę o mieszanych wyjściach w panelu nagrywaniaa nie o urządzeniach wyjściowych. To są absolutnie różne grupy urządzeń.Na twoim obrazku są dwa przyciski:
1: Konfiguruj
2. Ustaw domyślne.
Zobacz co pod nimi kryje się, i znajdź coś odpowiedniego, bo nazewnictwo urządzeń zmienia się równocześnie ze zmianą wersji Windy. Metoda prób i błędów (ale bez wypaczeń!) jest najodpowiedniejsza, czyli: odpalić radiostację.fm, odpalić Audacity, zmieniać urządzenia w nagrywaniu aż do zwycięstwa. I to wszystko! Wybacz, ale takie rzeczy ja załatwiam via Skype lub TeamViewer w kilka minut, a to już jest 16 godzina pisania, coś stanowczo za długo...