Na Twój tygodniowy jak się patrzy to 1.40 wychodzizastapmnie pisze:na pociechę dla byczków - miesięczny mówi "nie wszystko stracone"...
tygodniowy zresztą też nie tak źle się zapowiada, jeśli nie patrzeć po świeczkach
DayTrading: Piątek 28.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 28.06.2013
Niemiaszek, moje wejście jest bardzo ryzykowne, zbyt dużo SLi stoi poniżej. Grubasy ich nie odpuszczą.
Liczę na 10 pipsów.
Niestety po 14ej musiałem wyjechać i nie mogłem zagrać wspaniałej wskazówki Bemowo o 1.31 i czapie.
Bemowo, to było piękne, podobnie jak Żaby odczytanie intencji 26 czerwca i ruch up.
Jak ktoś mówi że profi się z nas śmieją to oznacza że dopłaca depo
Liczę na 10 pipsów.
Niestety po 14ej musiałem wyjechać i nie mogłem zagrać wspaniałej wskazówki Bemowo o 1.31 i czapie.
Bemowo, to było piękne, podobnie jak Żaby odczytanie intencji 26 czerwca i ruch up.

Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Mamy bardzo czytelne komunikaty na int miesięcznych - kabel, edekniemiaszek pisze: dzień się jeszcze nie skończył a jakby nie patrzeć to dzień cudów(koniec miesiąca, kwartału i półrocza)![]()
ktoś jednak nie puszcza edka w dół, a po takich dzidach na H1 i H4 powinna być kontynuacja i test przynajmniej 1.2940/70, ale po mojemu to za proste byłoby i zrobią psikusa![]()
mogę się mylić, ale poziom, który podałem 1.3032 jak pęknie to będzie zamieszanie na całego...
-- Dodano: 28 cze 2013, 19:56 --
antoniZ pisze:Niemiaszek, moje wejście jest bardzo ryzykowne, zbyt dużo SLi stoi poniżej. Grubasy ich nie odpuszczą.
Liczę na 10 pipsów.
Jak to mówi klasyk wirtp, wskaźniki pokazują

Pierwszy był Nowy 123!!!!
Ostatnio zmieniony 28 cze 2013, 19:57 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.
m30
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
wszystko się zgadza, mam podobne, tylko powyżej 1.31 mam taki przedział troszkę wyżej niż u Ciebie, bo 1.3127/42Bemowo1 pisze:poziomki, od których będziemy się odbijać

-- Dodano: pt 28-06-2013, 19:58 --
policz jak wyjdą górą a nie dołem...Jones pisze:m30

a tą wzrostową LT też załatwią...za dużo rzeczy jednocześnie robię i się nie wyrabiam z pisaniem...poprostu życie

Ostatnio zmieniony 28 cze 2013, 20:01 przez niemiaszek, łącznie zmieniany 1 raz.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Bemowo1 pisze:Mamy bardzo czytelne komunikaty na int miesięcznych - kabel, edekniemiaszek pisze: dzień się jeszcze nie skończył a jakby nie patrzeć to dzień cudów(koniec miesiąca, kwartału i półrocza)![]()
ktoś jednak nie puszcza edka w dół, a po takich dzidach na H1 i H4 powinna być kontynuacja i test przynajmniej 1.2940/70, ale po mojemu to za proste byłoby i zrobią psikusa![]()
mogę się mylić, ale poziom, który podałem 1.3032 jak pęknie to będzie zamieszanie na całego...
-- Dodano: 28 cze 2013, 19:56 --
antoniZ pisze:Niemiaszek, moje wejście jest bardzo ryzykowne, zbyt dużo SLi stoi poniżej. Grubasy ich nie odpuszczą.
Liczę na 10 pipsów.
Jak to mówi klasyk wirtp, wskaźniki pokazują![]()
Pierwszy był Nowy 123!!!!
z czym hmm
-- Dodano: pt 28-06-2013, 20:02 --
ja tez podebral L pod podbicie na edku po 13000 czekam na 130 28
- atlanticos
- Maniak
dobra Panowie... żarty się skończyły... edek tygodniowy
- jak się sprawdzi to kupuję Aston Martina Vanquisha 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- zastapmnie
- Pasjonat
ja tam nie wiem, czy Ty kpisz, czy stoisz w pozycji wyprostowanej:)Bemowo1 pisze:
Na Twój tygodniowy jak się patrzy to 1.40 wychodzi
ale póki nie zanegują dołka na 12793 bodaj, to jesteśmy na tygodniowym w trendzie wzrostowym... a że Edek to najgorsza dziwka w mieście, pewnie zrobi w bambuko tak byczki jak i niedźwiedzie...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Tak masz rację z tego miejsca może być niezłe kopytoniemiaszek pisze:
wszystko się zgadza, mam podobne, tylko powyżej 1.31 mam taki przedział troszkę wyżej niż u Ciebie, bo 1.3127/42![]()
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
już się bać czy jeszcze poczekać trochęatlanticos pisze:dobra Panowie... żarty się skończyły... edek tygodniowy- jak się sprawdzi to kupuję Aston Martina Vanquisha

ten scenariusz wzrostowy na dzisiaj, oby tylko spiking nie namieszał Williamsa z FEDu o 20:30
EURO-DOLLAR: It would seem that with only San Fran Fed President Williams to
give a speech on the economy from California at 1430 et, the euro will finish an
active session in a subdued manner.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"