DayTrading: Piątek 28.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 28.06.2013
witam,
edek może zjechać w okolice 1.3020 a potem odbicie i atak na opór w rejonie 1.3060-70
edek może zjechać w okolice 1.3020 a potem odbicie i atak na opór w rejonie 1.3060-70
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
teraz szukanie S tylko bylo na oporach z mysla ze SP500 nie przejdzie oporo i dzis cofnie a wtedy w NIedziele skosne powinny troche tez cofnac i z S zyski skasowac taki plan zobaczymy co USa dzis zrobi a dzis ostani dzien polorcza i kwartalu wiec roznie moze byc z tym planem 

kabel,
nie dotykam, brak sygnału L
miejsce które oznaczyłem - w podobnym miejscu obecnie jest edek!!!!!
nie dotykam, brak sygnału L
miejsce które oznaczyłem - w podobnym miejscu obecnie jest edek!!!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
Na kabelku bardzo ładnie wszystko idzie....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
wg mnie poszli już za opór i będą jechać pod górę na uj
PAMIETAC ze cuda powinny sie dziac dzis przed fix EBC jak i pod zamkniecie UE - koniec miesiąca kwartalu polrocza i PIATEK 
-- Dodano: pt 28-06-2013, 10:45 --
zobaczymy czy zrobi zygzaka

chyba dalej południeForexTig3r pisze:Na kabelku bardzo ładnie wszystko idzie....
ktoś rysował na tej parze oRGR i jak dobrze zapisałem to właśnie przebiliśmy linię szyi i jak przebijemy opór na 99 to tylko wyżejpr7emo pisze:wg mnie poszli już za opór i będą jechać pod górę na uj
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
ejek,Nowy123 pisze:PAMIETAC ze cuda powinny sie dziac dzis przed fix EBC jak i pod zamkniecie UE - koniec miesiąca kwartalu polrocza i PIATEK
sygnał S z int D jeszcze nie zanegowany, niższe int nie zachęcają jednak do S
1,5280 tam beda na końcu dniaBemowo1 pisze:chyba dalej południeForexTig3r pisze:Na kabelku bardzo ładnie wszystko idzie....
chciwość jest dobra