DayTrading: Piątek 28.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 28.06.2013
edek,
właśnie odbiliśmy od poziomu który wczoraj wskazałem, obecnie jak widać sygnał S (miejsce silnego PA), możliwość kilkukrotnej zmiany sygnału przy niewielkich ruchach. Na h1 wyszliśmy z kanału spadkowego
właśnie odbiliśmy od poziomu który wczoraj wskazałem, obecnie jak widać sygnał S (miejsce silnego PA), możliwość kilkukrotnej zmiany sygnału przy niewielkich ruchach. Na h1 wyszliśmy z kanału spadkowego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Kimkolwiek
- Pasjonat
edek w gore zamkna w okolicach 1.31
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Mógłbyś mi powiedzieć dlaczego tak uważasz ja jakoś tego nie widzę. Wydaje mi się że Lkubuś puchatek pisze:USDCAD-dokładka S. TP bez zmian 1.0370.
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
- ForexTig3r
- Maniak
Spokojnie - to tylko korekta.Bemowo1 pisze:edek,
Jak widać bardzo niemrawa.... pewnie pędząca... A już jest...
I to zapewne już dziś po 14 się zakończy: C - Stein, Lacker- zamykanie pozycji i odwrotka jak to w piątki bywa...
Co do EJ się nie myliłem...
Ostatnio zmieniony 28 cze 2013, 10:28 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 2 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- kubuś puchatek
- Gaduła
Mówi mi to wykres dzienny. USDCAD będzie rósł jak na drożdzach, ale jeszcze chwilę odpoczniemy przed decydującym atakiem na opory.wojtusnik pisze:Mógłbyś mi powiedzieć dlaczego tak uważasz ja jakoś tego nie widzę. Wydaje mi się że Lkubuś puchatek pisze:USDCAD-dokładka S. TP bez zmian 1.0370.
edek,
poziom, który nie powinien zostać pokonany
jeżeli jednak wyjdziemy ponad, możemy zakładać kontynuację wzrostów, nawet ponad ostatnie maksima
poziom, który nie powinien zostać pokonany
jeżeli jednak wyjdziemy ponad, możemy zakładać kontynuację wzrostów, nawet ponad ostatnie maksima
jak U J sie podoba i E J idelnie w opory walneli
99 0 129 30 jak pisalem kukac 13 500 NIKIE
jak przejda to podbija wyzej to oslabia swoja waluty
99 0 129 30 jak pisalem kukac 13 500 NIKIE

A moim zdaniem edek zjedzie jeszcze do ok 1,301 i tam decyzja... 

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
niestety, dwa warianty oznaczeń dla miejsca które oznaczyłem - z kanału wyszliśmy!ForexTig3r pisze:Bemowo1 pisze:edek,
Spokojnie - to tylko korekta.
a co tu sie mylic jesli nikkie by nie przeszli 13 500 to by dalej kiszona byla proste jak drut na sesji skosnych tylko na NIkkie sie patrzyForexTig3r pisze:Spokojnie - to tylko korekta.Bemowo1 pisze:edek,
Co do EJ się nie myliłem...