DayTrading: Środa 26.06.2013
Re: DayTrading: Środa 26.06.2013
A o której sie jutro te szczyty unijne zaczynaja?
Będą jakieś istotne decyzje podejmować?
Będą jakieś istotne decyzje podejmować?
Nec Hercules contra plures...
- roberttheus
- Maniak
no i konsoleta się nam zaczyna robić... sądząc po niemrawym spadku to myślę że jednak górą się wybijemy z kanału 1.40163-1.40331 jak myślicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
jeszcze trochę czasu minie zanim z tego trójkąta wyjdziemycugan pisze:http://wpolityce.pl/wydarzenia/56733-st ... ego-obiaduBemowo1 pisze:obecnie retest TL na tygodniowym - dot. usd plncugan pisze:
-- Dodano: 26 cze 2013, 22:29 --
uważam, że spadki dopiero się rozpoczną,roberttheus pisze:no i konsoleta się nam zaczyna robić... sądząc po niemrawym spadku to myślę że jednak górą się wybijemy z kanału 1.40163-1.40331 jak myślicie?
trochę dziwna sytuacja, kangur zakładam wzrosty, edek ?????? konsolidację
kangur nie powinien być skorelowany z edkiem, podobnie eur/aud
Znalazłem coś takiego, co najprościej oddaje sytuację na UJ:cugan pisze:

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Bemowo1 pisze:
jeszcze trochę czasu minie zanim z tego trójkąta wyjdziemy
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- roberttheus
- Maniak
rgr na e/a się rysuje odbije od poziomu 1.4 w górę tam zasadziłem oczekujący buy
windsurfing na falach trendu
- ForexTig3r
- Maniak
Ta płynność na ECN XD
NA UJ S i duża szansa na łatwe zgarnięcie 40 pipsa.
NA UJ S i duża szansa na łatwe zgarnięcie 40 pipsa.
Ostatnio zmieniony 26 cze 2013, 23:25 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Czekam na pogłębienie dołka - i później szybką korektę...
Jeśli cena spadnie poniżej 1.2950 - nie inwestuje. - dopóki się nie wyjaśni... - bo tam się powinna skończyć max fala nr 5
Szukam odbicia w okolicach 1.2955-1.2965 w zaznaczone rejony. - tam będzie czekała patelnia od niedźwiedzi. I mój TP
Nie wiem w jakim kształcie ta korekta będzie... tak więc - można poczekać - i wejść na drugą nóżkę
(b/B/2)
i później - szukać gaszenia byków przez niedźwiedzie w rejonach ~ 0.61 spadkowej fali ...
Jeśli cena spadnie poniżej 1.2950 - nie inwestuje. - dopóki się nie wyjaśni... - bo tam się powinna skończyć max fala nr 5
Szukam odbicia w okolicach 1.2955-1.2965 w zaznaczone rejony. - tam będzie czekała patelnia od niedźwiedzi. I mój TP
Nie wiem w jakim kształcie ta korekta będzie... tak więc - można poczekać - i wejść na drugą nóżkę

i później - szukać gaszenia byków przez niedźwiedzie w rejonach ~ 0.61 spadkowej fali ...
Quo Vadis? Już wiesz ?
- kosmowariat
- Gaduła
ForexTig3r pisze:Ta płynność na ECN XD
Taka godzina. O 23 jest coś w stylu rebootu serwerów. U MMów można to śmiało ukryć w postaci zwiększonego spreadu
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
cholerka, jednak ujek wyjechał do góry, i tak to właśnie potrzebuje mocnego impulsu bo jakaś klątwa nade mną czuwa, natomiast po grobowcach nie chodziłem
dziś wziąłem eS po słabym pkb us, i co? oczywiście w tył zwrot i ruch do 24:00 up
a normalnie gram na wzrost na uj, bo mam takie głupie założenie że większość dni jest wzrostowych, a jak dobrze blokuje spadki to wyjde na profit
a dziś zagrałem pod to pkb i wyszło co widać, jeszcze pewnie skośne w nocy nie pojadą w dół, bo jechały 3 dni z rzędu
i cały tydzień niezadowolony
a to że biorę eLki za 5 minut zjazd, albo hedżuje na low i cena ucieka to nie wspomne
dziś wziąłem eS po słabym pkb us, i co? oczywiście w tył zwrot i ruch do 24:00 up
a normalnie gram na wzrost na uj, bo mam takie głupie założenie że większość dni jest wzrostowych, a jak dobrze blokuje spadki to wyjde na profit
a dziś zagrałem pod to pkb i wyszło co widać, jeszcze pewnie skośne w nocy nie pojadą w dół, bo jechały 3 dni z rzędu
i cały tydzień niezadowolony
a to że biorę eLki za 5 minut zjazd, albo hedżuje na low i cena ucieka to nie wspomne