Mam podobne spojrzenie - zależy tylko z jakimi odchyleniami dojdzie do tego poziomuMark pisze:zmieniłem nastawienie do eda
pisalem już dzisiaj, że uważam że cel ten osiągniemy pod koniec przyszłego tygodnia
Mam podobne spojrzenie - zależy tylko z jakimi odchyleniami dojdzie do tego poziomuMark pisze:zmieniłem nastawienie do eda
razem zawsze lepiejlukweb pisze:Mam podobne spojrzenie - zależy tylko z jakimi odchyleniami dojdzie do tego poziomuMark pisze:zmieniłem nastawienie do eda
pisalem już dzisiaj, że uważam że cel ten osiągniemy pod koniec przyszłego tygodnia
dla mnie jest spełniony warunek 5 fal (3 fala nie jest najkrótszą) nie powinniśmy zjechać poniżej wskazanego miejscalukweb pisze:Mam podobne spojrzenie - zależy tylko z jakimi odchyleniami dojdzie do tego poziomuMark pisze:zmieniłem nastawienie do eda
Nowy123 pisze:gdzie obowizauje bo na razie to nic pod L nie widacgielda hpu pisze:gold buy obowiazuje![]()
niby też z wami ale myśle że będzie jeszcze niżej od prognozMark pisze:razem zawsze lepiejlukweb pisze:Mam podobne spojrzenie - zależy tylko z jakimi odchyleniami dojdzie do tego poziomuMark pisze:zmieniłem nastawienie do eda
czeka nas kilkunastodniowa konsolidacja, nie widzę inaczejJones pisze: niby też z wami ale myśle że będzie jeszcze niżej od prognoztylko kto tyle wysiedzi ?
a co korekta? nie może ześć niżej nie jestem dobry w eliocie ?Bemowo1 pisze:dla mnie jest spełniony warunek 5 fal (3 fala nie jest najkrótszą) nie powinniśmy zjechać poniżej wskazanego miejscalukweb pisze:Mam podobne spojrzenie - zależy tylko z jakimi odchyleniami dojdzie do tego poziomuMark pisze:zmieniłem nastawienie do eda