DayTrading: Wtorek 25.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 25.06.2013
jest to początek, tak narazie mi pasuje bo się odbija w okoliach 505 fibakoskiego,
rewir jest dla mnie dość nie pewny, pożyjemy zobaczymy, a tak jak pisałem na w1 i MN, choć jeszcze nie zamkniete widać S jak nic
-- Dodano: wt 25-06-2013, 17:48 --
kelvin, szczęście początkującego?? już kiedyś o Niej czytałem
rewir jest dla mnie dość nie pewny, pożyjemy zobaczymy, a tak jak pisałem na w1 i MN, choć jeszcze nie zamkniete widać S jak nic
-- Dodano: wt 25-06-2013, 17:48 --
kelvin, szczęście początkującego?? już kiedyś o Niej czytałem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
coś w stylu pana Cugana 

I co ty na to
bo ja jestem w szoku 

If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
gdzieś to już widziałem, ktoś wstawiał taką analizę, nie nowość
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
Widze to podobnie. 1,3000- 1,3050 to w tej chwili to istotna strefa, gdzie może nastapic odbicie w góre. Patrzatlanticos pisze:na MN dla mnie grube L... a co do mniejszych interwałów to na obecną chwile może być problem z przebiciem się przez zaznaczony prostokąt - jeśli to puści to 1.26 zbyt szybko byśmy zobaczyli... Nie po to przebijaliśmy się przez te zasieki w górę żeby teraz sobie od tak zjechać jakby ich nie było - wg mnie oczywiścieBOCZEK pisze:W1 i MN raczej S, stan jak na dziś dla edka![]()
![]()
i tym oto wykresem zdradziłem genezę poziomu 3060

grała nimi 10 lat, wiec czas był, rentę ma, wiec za co zyc miała, presji nie miała... Znam kilka osób po 60 które poszyły na emeryture i znalazły drugie zawody, wiec mnie to nie dziwi, popatrz na szefa F1 Bernie Ecclestonea, urodził się w 1930 roku...
troche zazdroszczę jej wnukom
-- Dodano: wt 25-06-2013, 17:55 --
troche zazdroszczę jej wnukom

-- Dodano: wt 25-06-2013, 17:55 --
Poka, poka te W1rafmax pisze: PatrzW1
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jestem pewien że 98.30 nie przejdziemy[/quote]atlanticos pisze:po schldzeniu 1 h nastepny przestanek w nocy dla skosnych 98 70 85Nowy123 pisze:żadne info...mówiłem że moje pierwsze S tam czeka więc chłopaki nie chcieli mnie zawieśćatlanticos pisze:dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladniena 98.25 czeka dokładka w razie czego (kolejne S)
jeszcze pdzed 23 98 25 odpoczynej i atak na 98 70 85

SWoją drogą, to mogli by coś wiecej napisać o tej babci, jakaś taktyka, mm, a tak to fakt, a fakt jaki jest każdy wie
Tak myślę!
Tak myślę!
Więc zastanawiam się jak do fortuny doszedł Warren Buffet przecież to wyczyn mistrza kolejny gracz george Soros w jaki sposób doszli do takich kwot. Bo Warren to inwestor długoterminowy a pomnożył kapitał xxx razy.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
a kulczyk, pierwszy milion dostał od ojca, teraz ma 9 miliradów
Wiedza + pasja = satysfakcja
Tylko widzisz, oni nie grali na giełdzie, oni przejmowali firmy, i sprzedawali z zyskiem....
Wiedza + pasja = satysfakcja
Tylko widzisz, oni nie grali na giełdzie, oni przejmowali firmy, i sprzedawali z zyskiem....
Ostatnio zmieniony 25 cze 2013, 18:08 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak myślę!
Tak myślę!