żadne info...mówiłem że moje pierwsze S tam czeka więc chłopaki nie chcieli mnie zawieśćNowy123 pisze:dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladnie

żadne info...mówiłem że moje pierwsze S tam czeka więc chłopaki nie chcieli mnie zawieśćNowy123 pisze:dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladnie
na MN dla mnie grube L... a co do mniejszych interwałów to na obecną chwile może być problem z przebiciem się przez zaznaczony prostokąt - jeśli to puści to 1.26 zbyt szybko byśmy zobaczyli... Nie po to przebijaliśmy się przez te zasieki w górę żeby teraz sobie od tak zjechać jakby ich nie było - wg mnie oczywiścieBOCZEK pisze:W1 i MN raczej S, stan jak na dziś dla edka
na M5 był chyba RGRMark pisze:dolcek dziś najsilniejszą walutą yen drugą od końcaNowy123 pisze:dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladnie
po schldzeniu 1 h nastepny przestanek w nocy dla skosnych 98 70 85atlanticos pisze:żadne info...mówiłem że moje pierwsze S tam czeka więc chłopaki nie chcieli mnie zawieśćNowy123 pisze:dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladniena 98.25 czeka dokładka w razie czego (kolejne S)
jestem pewien że 98.30 nie przejdziemyNowy123 pisze:po schldzeniu 1 h nastepny przestanek w nocy dla skosnych 98 70 85atlanticos pisze:żadne info...mówiłem że moje pierwsze S tam czeka więc chłopaki nie chcieli mnie zawieśćNowy123 pisze:dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladniena 98.25 czeka dokładka w razie czego (kolejne S)
wrzucisz wykres tej harmonicznej? DziękiBOCZEK pisze:te wzrosty z końca maja, z obecnymi koretami to mi pod gartleya AB=CD pasuje, i tam by w lipcu mogło dojść do 1,36 +
moim zdaniem z tym L GRUBYM się mylisz (chyba)atlanticos pisze:na MN dla mnie grube L... a co do mniejszych interwałów to na obecną chwile może być problem z przebiciem się przez zaznaczony prostokąt - jeśli to puści to 1.26 zbyt szybko byśmy zobaczyli... Nie po to przebijaliśmy się przez te zasieki w górę żeby teraz sobie od tak zjechać jakby ich nie było - wg mnie oczywiścieBOCZEK pisze:W1 i MN raczej S, stan jak na dziś dla edka![]()
![]()
i tym oto wykresem zdradziłem genezę poziomu 3060