tak jak wczoraj 3060 i ni chu-chu, niżej . . .Nowy123 pisze:co za bronia EDKA i mi brudzą U J
DayTrading: Wtorek 25.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 25.06.2013
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
tam mario siedzi, pewnie mu na tym zależało zeby obniżyć stopy, a kurs zeby sie trzymał powyżej 1,3 merkel pewnie też tam siedzi i klika
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
ale żeby aż tak bezczelnie ?...BOCZEK pisze:tam mario siedzi, pewnie mu na tym zależało zeby obniżyć stopy, a kurs zeby sie trzymał powyżej 1,3 merkel pewnie też tam siedzi i klika

Jutro też jest dzień.
na początku roku powiedziała ze kurs 1,3 do 1,4 uważa za normalny i zdrowy dla obu gospodarek, a po tygodniu ben uznał ze dla niego norma to 1,33...
wiec wypadało by treaz kupować

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
HeHe nie trzeba stawiać stop losów i hedgeBOCZEK pisze:na początku roku powiedziała ze kurs 1,3 do 1,4 uważa za normalny i zdrowy dla obu gospodarek, a po tygodniu ben uznał ze dla niego norma to 1,33...

Wujek z Edkiem chyba zadyszki dostali 

Brak zysków to jeszcze nie strata.
dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladnie
albo zrobią podwójne denko na edku (2-day) albo pogłębią low
jak jest fala spadkowa na mid wykresie to powinni jeszcze jechać do 1,30 nawet
jak jest fala spadkowa na mid wykresie to powinni jeszcze jechać do 1,30 nawet
dolcek dziś najsilniejszą walutą yen drugą od końcaNowy123 pisze:dobra co t oza info poszlo i U J podbili ladnie