błąd na screenie SL na poziomie 5pips r:R jakies 1:3
Dokładnie na to samo czekałemHarvey pisze:Wejście zakończone przed chwilą
moim zdaniem skalp tylko ma sens w oparciu o wyższe tF, widzimy poziom z m1 czy m5 patrzymy czy kierunek sie zgadza z wyższymi tf-ami, w innej postaci skalp wg mnie jest nieprofitowyTrader1 pisze:Nie sprawdzałem wyższych TF grałem skalp dostałem sygnał wiec wszedłem.. Nie grałem nic na dłużej.
Harvey pisze:moim zdaniem skalp tylko ma sens w oparciu o wyższe tF, widzimy poziom z m1 czy m5 patrzymy czy kierunek sie zgadza z wyższymi tf-ami, w innej postaci skalp wg mnie jest nieprofitowyTrader1 pisze:Nie sprawdzałem wyższych TF grałem skalp dostałem sygnał wiec wszedłem.. Nie grałem nic na dłużej.
adamkaluza pisze:Dokładnie na to samo czekałemHarvey pisze:Wejście zakończone przed chwiląTylko się zagapiłem i już mi odjechali.
jeżeli metody jakimi grasz robią robotę to nic tylko cisnąćTrader1 pisze:Gram troszkę innym systemem widziałem tam, ze mieli spaść wiec wszedłem nie widziałem sytuacji na longa wiec odpuściłem. Drugi raz później widziałem sell i znów wszedłem u czerwienka w jurnalu można zobaczyć wejście zaraz po kliknięciu. Może pójdą do góry, ale w tej chwili widziałem sell a ile ta konsola potrwa i w która stronę wybija, tego nikt nie potrafi powiedzieć.
Ja nie neguje waszych wejść porostu grałem co widziałem.