DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
2013.06.24 11:43:52 BOJ READY TO OFFER HUGE AMOUNTS OF LIQUIDITY TO MARKETS IN EVENT OF SUDDEN SHOCK- IWATA
pr7emo pisze:co jest grane2013.06.24 11:42:52 IWATA: BOND MARKET STABILISING DUE TO STEPS ALREADY TAKEN BY BOJ, WHEN ASKED IF BOJ SHOULD OFFER LONGER-TERM FIXED-RATE FUNDS VIA MARKET OPERATIONS2013.06.24 11:42:52 BOJ'S IWATA: MARKETS LIKELY TO STABILISE OVER TIME AS THEY GET TO GRIPS WITH BOJ'S MASSIVE MONETARY EASING
Deputy governor Iwata: BoJ still has policy options, ready to act with eye on downside
From talking-forex.com
Read Full Story at talking-forex.com
BoJ deputy governor Iwata says BoJ still has policy options and ready to act with eye on downside, upside risks to economy and prices
bez jakiegos infa czy ploty tak buy nie podbili
ale jaki risk jak oni mają coraz lepsze wskaźniki
pamiętam że raz jakiś skośny (nie pamiętam który) stwierdził że ich działania mają wspomóc inne gospodarki światowe
a znowu mówi się że wzrosty na giełdach wspierają gospodarkę
-- Dodano: pn 24-06-2013, 13:50 --
według mnie przesadne wzrosty na giełdach nie wspierają gospodarki, ponieważ prezio może pomyśleć po co mi realizacja projektu z marżą 5% i ryzykiem na podwykonawcach skoro mogę wrzucić do fund hedów i będę miał zwrot 15-20 per rok
pamiętam że raz jakiś skośny (nie pamiętam który) stwierdził że ich działania mają wspomóc inne gospodarki światowe
a znowu mówi się że wzrosty na giełdach wspierają gospodarkę
-- Dodano: pn 24-06-2013, 13:50 --
według mnie przesadne wzrosty na giełdach nie wspierają gospodarki, ponieważ prezio może pomyśleć po co mi realizacja projektu z marżą 5% i ryzykiem na podwykonawcach skoro mogę wrzucić do fund hedów i będę miał zwrot 15-20 per rok
nie wiem dlaczego ale całe depo w L na Edku 

strzał wszystkimi parami z JPY ale wraca do normalnego poziomu. Nie wiem o co kamanNowy123 pisze:oo widze ruszlu U J bankstera pod wejscie USA czy jakies info

Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
tafams pisze:nie wiem dlaczego ale całe depo w L na Edku
jak sadzicie jakie sa szanse na korektę ostatnich spadków ?
- uciekinier
- Pasjonat
Dużetafams pisze:tafams pisze:nie wiem dlaczego ale całe depo w L na Edku
jak sadzicie jakie sa szanse na korektę ostatnich spadków ?

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
i tyle mi wystarczyuciekinier pisze:Dużetafams pisze:tafams pisze:nie wiem dlaczego ale całe depo w L na Edku
jak sadzicie jakie sa szanse na korektę ostatnich spadków ?5-7 % szans