https://liga.go4x.pl/?utm_source=mailin ... 1_pro_demo
DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
EURUSD - luka duże prawdopodobieństwo fali 2.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2013, 12:08 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 3 razy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
czasami ich ruchy wydają mi się nieracjonalne, rzadko kiedy podają time frame swoich przewidywańkk.dreamer pisze:NIESŁUCHAJ BANKÓW, ONI CZYCHAJĄ NA NASZE PIENIĄŻKIpr7emo pisze:kurde miałem dobra prognozę na wykresie i znowu posłuchałem tych pajaców z banków inwestycyjnych
tu na forum są konkretniejsze warianty zagrań hehe
Co z Kablem dlaczego nie idzie za edkiem?
chciwość jest dobra
a w ogóle ujek wyjechał w nocy ponad obszar spadkowy ograniczony oporem h4 :] nie wydaje się również iż zrobią głębszy spadek i powrócą do tego obszaruNowy123 pisze:pr7emo pisze:kurde miałem dobra prognozę na wykresie i znowu posłuchałem tych pajaców z banków inwestycyjnych
slucha sie tylko kresek swoich![]()
mysle ze to by bylo na tyle z spadkow na UJ SP500 podciągań to i U J podjedzie![]()
myslale mze sie pokusza z londynu na test 50 fibo a nawet 99 a tu nici tam czekalem
-- Dodano: pn 24-06-2013, 11:21 --
martwic moze jedna sprawa EDEK i jego umocnienie względem USDmoze nam troche blokowac UP na UJ
dziwisz się z edkiem, raczej ze świeczką szukać wykresów które mówiły o wzroście, to na przekór rynkowi hehe
Usd/Pln H4
Para walutowa prawdopodobnie zakończyła strukturę 5 falową i weszła w fazę korekcyjną na fali A z zasięgiem od 3.29 - 3.2637 zaś najbliższe opór to ok. 3.33270. Z tego może wyjść korekta na eur/usd.
Para walutowa prawdopodobnie zakończyła strukturę 5 falową i weszła w fazę korekcyjną na fali A z zasięgiem od 3.29 - 3.2637 zaś najbliższe opór to ok. 3.33270. Z tego może wyjść korekta na eur/usd.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
kelvin pisze:Usd/Pln H4
anale czekaja na 3,5 okolice ze dojada
Eur/Usd M5
Para walutowa prawdopodobnie weszła w fazę korekty prostej gdzie fala "C" nie wybija dołka fali "A" gdyby scenariusz miał miejsce i udałoby się wybić punkt "B" mielibyśmy szansę zmierzyć się z retestem w ok. 1.3171 zaś najbliższe wsparcie to ok. 1.3085 więc dobry R:R.
Para walutowa prawdopodobnie weszła w fazę korekty prostej gdzie fala "C" nie wybija dołka fali "A" gdyby scenariusz miał miejsce i udałoby się wybić punkt "B" mielibyśmy szansę zmierzyć się z retestem w ok. 1.3171 zaś najbliższe wsparcie to ok. 1.3085 więc dobry R:R.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
- atlanticos
- Maniak
kabel widziany z mojej perspektywy - interwał d1
wg mnie miejsca na obecnym etapie do spadków troszkę jakby mniej. W tym rejonie (retest brązowej TL) możliwe odbicie, osobiście pachnie mi zaskoczeniem inwestorów (większość oczekuje już piwnicy) i mocnym podbiciem nawet w okolice testu 61.8 fibo spadków mierzonych od początku roku. Co potem trudno w tej chwili powiedzieć, pewnie rynek wskaże dalszą drogę jak będzie bliżej targetu
wg mnie miejsca na obecnym etapie do spadków troszkę jakby mniej. W tym rejonie (retest brązowej TL) możliwe odbicie, osobiście pachnie mi zaskoczeniem inwestorów (większość oczekuje już piwnicy) i mocnym podbiciem nawet w okolice testu 61.8 fibo spadków mierzonych od początku roku. Co potem trudno w tej chwili powiedzieć, pewnie rynek wskaże dalszą drogę jak będzie bliżej targetu
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
jak dolar zacznie zyskiwać toż to nie będzie piwnica tylko schron atomowy 

- W.Przygoda
- Bywalec
eur/jpy
Srednie otwarcie: 128.95 tp: 127.30

Srednie otwarcie: 128.95 tp: 127.30