oki, choć wystarczyło cofnąć o jeden/kilka postów aby to zauważyćcytrynek pisze:Rozumiem, że na UJ? Mam prośbę. Ponieważ w wątku przeplatają się analizy i sugestie dotyczące róznych par a na forum są poczatkujący userzy tacy jak ja, byłoby fajnie poprzedzać post informacją czego dotyczy. Nie wspominając o jakimś zrzucie ekranupr7emo pisze:wszedłem w L pod prognozy z wiadomości, zobaczymy co z tego wyjdzie
spadać wyraźnie nie chce, a dolar zyskuje na wartości
DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
- atlanticos
- Maniak

target sprzed tygodnia niemal zaliczony... osobiście nie czekam tym razem na PA tylko przed chwilą wszedłem w L z profilaktycznie ustawionym hedgem 50 pipsów niżej w razie czego... Troszkę zbyt szybko zjechaliśmy (liczyłem bardziej na spokojny kilkutygodniowy zjazd) więc raczej druga cześć projekcji (mocne wzrosty) się nie sprawdzi i odbicie będzie dużo mniejsze ale... kto wie...kolejne dni pokażą jak wysoko się odbijemy od tej trampoliny. Juz nie jeden raz grubaski zaskakiwały
edit: usdcad doszedł do górnej bandy kanału d1 (w zasadzie dwóch pokrywających się częściowo kanałów) i zareagował pinem na m15 na samej linii. Za chwilę prawdopodobnie potwierdzi m30 więc warto pomyśleć o S w tym miejscu - wg mnie oczywiście
no i jeszcze dośc istotna rzecz co do usdcad - spadki na tej parze to dośc prawdopodobne wzrosty na edku ( o czym wyżej i na wykresie), a wzrosty na edku (osłabienie dolara - byc moze chwilowe) to spadki na ujku - moja subiektywna opinia
edit: usdcad doszedł do górnej bandy kanału d1 (w zasadzie dwóch pokrywających się częściowo kanałów) i zareagował pinem na m15 na samej linii. Za chwilę prawdopodobnie potwierdzi m30 więc warto pomyśleć o S w tym miejscu - wg mnie oczywiście
no i jeszcze dośc istotna rzecz co do usdcad - spadki na tej parze to dośc prawdopodobne wzrosty na edku ( o czym wyżej i na wykresie), a wzrosty na edku (osłabienie dolara - byc moze chwilowe) to spadki na ujku - moja subiektywna opinia
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
U J test 98 nie unikniony 
-- Dodano: pn 24-06-2013, 10:51 --
EDKU 1300- 13030 tez sie prosi
-- Dodano: pn 24-06-2013, 10:58 --
UPS słowo sie rzekło i sie sprawdzilo

-- Dodano: pn 24-06-2013, 10:51 --
EDKU 1300- 13030 tez sie prosi
-- Dodano: pn 24-06-2013, 10:58 --
UPS słowo sie rzekło i sie sprawdzilo
Nowy, gdzie widzisz wyhamowanie spadków na uj?
czy to ruch spadkowy na wyższym interwale czy intra
czy to ruch spadkowy na wyższym interwale czy intra
- atlanticos
- Maniak

jeszcze wykres usdcad do tego co pisałem wyżej - mniejszym (dodatkowym) potwierdzeniem istoty tego miejsca w jakimś stopniu jest też poziom wskaźnika stochastycznego powyżej 80 na interwale d1
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Gwarancji wzrostu brak
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
kurde miałem dobra prognozę na wykresie i znowu posłuchałem tych pajaców z banków inwestycyjnych 
Eur/Usd H1
Para walutowa prawdopodobnie weszła w fazę korekcyjną z możliwym targetem w ok. 1.3170 zaś najbliższe wsparcie 1.3078. Czyżby poniedziałek był dniem korekty zeszłotygodniowych spadków? Jeśli tak to mielibyśmy umocnienie naszej rodzimej złotówki od 1-3groszy do dolara.
Para walutowa prawdopodobnie weszła w fazę korekcyjną z możliwym targetem w ok. 1.3170 zaś najbliższe wsparcie 1.3078. Czyżby poniedziałek był dniem korekty zeszłotygodniowych spadków? Jeśli tak to mielibyśmy umocnienie naszej rodzimej złotówki od 1-3groszy do dolara.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
- kk.dreamer
- Pasjonat

NIESŁUCHAJ BANKÓW, ONI CZYCHAJĄ NA NASZE PIENIĄŻKIpr7emo pisze:kurde miałem dobra prognozę na wykresie i znowu posłuchałem tych pajaców z banków inwestycyjnych
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
pr7emo pisze:kurde miałem dobra prognozę na wykresie i znowu posłuchałem tych pajaców z banków inwestycyjnych
slucha sie tylko kresek swoich
mysle ze to by bylo na tyle z spadkow na UJ SP500 podciągań to i U J podjedzie
myslale mze sie pokusza z londynu na test 50 fibo a nawet 99 a tu nici tam czekalem
-- Dodano: pn 24-06-2013, 11:21 --
martwic moze jedna sprawa EDEK i jego umocnienie względem USD