DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 24.06.2013
U J podjechali do 50 % fibo spadków ale nie przetestowali hmm a szkoda
- zastapmnie
- Pasjonat
rozbraja mnie ten Twój avatar, Nowy:)
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Może domkną lukę i zawrócąNowy123 pisze:U J podjechali do 50 % fibo spadków ale nie przetestowali hmm a szkoda

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
W zasadzie to chyba teraaz domkneli luke co ?:D
'Nie myli się ten co nic nie robi'
Owszem na EdkuHodis pisze:W zasadzie to chyba teraaz domkneli luke co ?:D

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
wszedłem w L pod prognozy z wiadomości, zobaczymy co z tego wyjdzie
spadać wyraźnie nie chce, a dolar zyskuje na wartości
Rozumiem, że na UJ? Mam prośbę. Ponieważ w wątku przeplatają się analizy i sugestie dotyczące róznych par a na forum są poczatkujący userzy tacy jak ja, byłoby fajnie poprzedzać post informacją czego dotyczy. Nie wspominając o jakimś zrzucie ekranupr7emo pisze:wszedłem w L pod prognozy z wiadomości, zobaczymy co z tego wyjdzie

armada aktualizowała mt4 do builda 507, nawet nie wiem kiedy, pojawiła się funkcja wartości ceny przy ręcznym przesuwaniu linii
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线