znieruchomiał czy stanął (czyt. nie rusza się)kk.dreamer pisze:No tu akurat drażni okoNowy kurczak Ci znieruchomiał
DayTrading: Piątek 21.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 21.06.2013
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
O rzesz w mordę....... no..... właśnie, tu jak na dłoni widać że nie ma co.... wchodzić na danych na USD/CAD, rynek zareagował zgodnie ze wskaźnikami..... Od ostatnich minut, wyglądało to na podpuchę, zbyt pięknie to wyglądało.... żeby było możliwe, może i opory by zadziałały, ale wszystkie wskaźniki są na czerwono.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
''Roguc''
hehe..Nowy123 pisze:dla przypomnienie dla tych co graja na EUR JPY
PAMIETAC ze jak U J stoi w miejscu lub sie buja na malych wahaniach a jes ruch na EUR USD to przejmuje role EUR USD w dolowaniu EUR JPY - USD JPY nieraz chamowal ten spadek gdy szedl w gore przy odwrotnej korelacji jaka ostanio byla EUR USD w gore USD JPY w dol lecz korelacja zachwinateraz
-- Dodano: pt 21-06-2013, 14:25 --
kk.dreamer pisze:Ja jako kobieta się wypowiem, Nowy 123 moga być nawet cycki, mnie to ryba, ale błagam cokolwiek będzie następne, niech to się nie rusza
to nie lubisz![]()
jak sie rusza hmmm
![]()
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
USDCAD zostawiłem oczekujące i prawie 50 pip +
Na danych USDCAD można zarobić cena nie szleje i nie wybija stopa raczej równo idzie.

Na danych USDCAD można zarobić cena nie szleje i nie wybija stopa raczej równo idzie.
A co myślicie o edku na 1,295 albo nawet niżej
Ja bym się nie pogniewał

Ja bym się nie pogniewał

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
na takich danych to ja zazwyczaj skalpuje
Właśnie ostatnio próbowałem otwierać przed i dlatego nie stać mnie na granie USD/CAD 

Nowinajen-yy pisze:A co myślicie o edku na 1,295 albo nawet niżej![]()

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Wstawiłbyś jakiś wykres bo nie jestem pewien czy dalej rozmawiamy o walutachpr7emo pisze:amerykańce są nadzieją na głębsze ruchyNowy123 pisze:teraz brak brak dynamiki male vloumeny zobaczymy licze na trojkata i nastepny dzien wybicie
masz wczeniej wykresy podaneskoobi pisze:Wstawiłbyś jakiś wykres bo nie jestem pewien czy dalej rozmawiamy o walutachpr7emo pisze:amerykańce są nadzieją na głębsze ruchyNowy123 pisze:teraz brak brak dynamiki male vloumeny zobaczymy licze na trojkata i nastepny dzien wybicie