Co ja się tym interesuje jak i tak nie pohandluje tą parą
DayTrading: Piątek 21.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 21.06.2013
Panowie i Panie a USD/CAD? Widzę że jest na solidnych oporach tygodniowych i dziennych, a za moment ważne dane. Wychodziło by że będzie S. Czy o tej parze się tu nie dyskutuje? 
Ostatnio zmieniony 21 cze 2013, 14:28 przez Husaar, łącznie zmieniany 1 raz.
dla przypomnienie dla tych co graja na EUR JPY
PAMIETAC ze jak U J stoi w miejscu lub sie buja na malych wahaniach a jes ruch na EUR USD to przejmuje role EUR USD w dolowaniu EUR JPY - USD JPY nieraz chamowal ten spadek gdy szedl w gore przy odwrotnej korelacji jaka ostanio byla EUR USD w gore USD JPY w dol lecz korelacja zachwina
teraz
-- Dodano: pt 21-06-2013, 14:25 --
to nie lubisz
jak sie rusza hmmm

PAMIETAC ze jak U J stoi w miejscu lub sie buja na malych wahaniach a jes ruch na EUR USD to przejmuje role EUR USD w dolowaniu EUR JPY - USD JPY nieraz chamowal ten spadek gdy szedl w gore przy odwrotnej korelacji jaka ostanio byla EUR USD w gore USD JPY w dol lecz korelacja zachwina
-- Dodano: pt 21-06-2013, 14:25 --
kk.dreamer pisze:Ja jako kobieta się wypowiem, Nowy 123 moga być nawet cycki, mnie to ryba, ale błagam cokolwiek będzie następne, niech to się nie rusza
to nie lubisz
Pytanie odnośnie pary USD/PLN. Jak widzicie dzisiejszy dzień? Edward sporo poleciał, a dolar jakoś niemrawo. Czyżby po raz kolejny bariera 3.30 nie została przekroczona?
Oj, dziś RPP zainterweniuje znów... Szukać S na parach złotowych! 
"Pieniądza nie należy gonić, należy wyjść mu naprzeciw"
no widzisz a jednak longHusaar pisze:Panowie i Panie a USD/CAD? Widzę że jest na solidnych oporach tygodniowych i dziennych, a za moment ważne dane. Wychodziło by że będzie S. Czy o tej parze się tu nie dyskutuje?
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
- ZielonaMgielka
- Maniak

Przebicie 3.3 jest tylko kwestia czasu.Asset pisze:Pytanie odnośnie pary USD/PLN. Jak widzicie dzisiejszy dzień? Edward sporo poleciał, a dolar jakoś niemrawo. Czyżby po raz kolejny bariera 3.30 nie została przekroczona?
To nie jest rynek do szukania gorek/dolkow. Naprawde warto kupowac USD na pullbackach.
- kk.dreamer
- Pasjonat

No tu akurat drażni oko
Nowy kurczak Ci znieruchomiał 
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
ZielonaMgielka pisze: Przebicie 3.3 jest tylko kwestia czasu.
To nie jest rynek do szukania gorek/dolkow. Naprawde warto kupowac USD na pullbackach.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- atlanticos
- Maniak

gra pod dane to hazardHusaar pisze:Panowie i Panie a USD/CAD? Widzę że jest na solidnych oporach tygodniowych i dziennych, a za moment ważne dane. Wychodziło by że będzie S. Czy o tej parze się tu nie dyskutuje?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- zastapmnie
- Pasjonat

zasieg z klina na Edka zrealizowany z zapasem; ciekawe jednak, czy czasami nie zamierzają iść nawet na 1,300, gdyby obecna fala miała być równa poprzedniej
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...