mam nadzieje, ze nie kaza mi zmieniac nickaNowy123 pisze:molmomas pisze:Panie Nowy,
Cycki Były lepsze
coz dostalem info od modera ze skari na avatara byly![]()
pewnie krzyżowcy bo zdrowemu facetowi nie powinno przeszkadzać
coz ....

mam nadzieje, ze nie kaza mi zmieniac nickaNowy123 pisze:molmomas pisze:Panie Nowy,
Cycki Były lepsze
coz ....
Nowy123 pisze:molmomas pisze:Panie Nowy,
Cycki Były lepsze
coz ....
hahaha uwazajcycu20021 pisze:mam nadzieje, ze nie kaza mi zmieniac nickaNowy123 pisze:molmomas pisze:Panie Nowy,
Cycki Były lepsze
coz ....
trzeba bylo powiedziec ze na forex to jak z metoleniemDeclan pisze:Nowy123 pisze:molmomas pisze:Panie Nowy,
Cycki Były lepsze
coz ....
U mnie żona czasem jak zerknęła, to mówiła, Forex forex a cycki miętoszą na okrągło, Pieniędzy to z tego nie będzie
97.05, 95.80 (podwójny szczyt) 93.70 (dołek do jakiego spadliśmy) szukaj po górkach dołkach to są kluczowe momenty albo takich miejsc (lub okolice) do których cena dochodziła kilka razy i się odbijało nie musi być co do pipsaroba pisze:a w dole jakieś poziomy?wojtusnik pisze:100 psychologiczna a wcześniej 98.80 lub 99.30roba pisze:A gdyby tak UJ poszedł ostro na północ to gdzie ma jakieś silne wsparcie?
czy reszta się zgadza ??
w ustawieniach mozna chyba pozmieniac jak ma byc wyswietlanekk.dreamer pisze:Ja jako kobieta się wypowiem, Nowy 123 moga być nawet cycki, mnie to ryba, ale błagam cokolwiek będzie następne, niech to się nie rusza
okolice jak mowisz brzmia ok - warto obserwowacroberttheus pisze:co dalej z eur aud dokąd zajada korekcyjnie? 1.42??