Interpretacja

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Interpretacja

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Jak interpretować ten wykres : http://www.myfxbook.com/community/outlook niestety nie znam angielskiego i torche trudno ...... dajmy na to para eurusd jak L sa w przewadze to swiadczy to ,ze .... jesteśmy w miejscu gdzie dużo ludzi liczy na wzrosty i odwrotnie jak S jest w przewadze to dużo ludzi gra krótkie pozycje .... jesteśmy wysoko i wyczekujemy spadku ?

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Re: Interpretacja

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

Data is based on verified, real accounts only and refreshed every 60 seconds.
z tego wynika że ten wykres i wszystkie dane są z kont real zweryfikowanych na myfxbook. Strona odświeża dane co 60 sekund.

Awatar użytkownika
Darooo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Darooo »

Tak tylko czy ja dobrze mysle , czy jest tak ,ze jak na wykresie widzimy i w zajętych pozycjach i w ilości lot w L jest np. przewaga .... to znaczy ,że większość graczy jest w pozycjach L np. czy tez odwrotnie przewaga S ,ze tak większość graczy zajęła pozycje S .... nie chodzi mi o podążanie za tłumem , każdy ma swoje podejście , jednak w jakims stopniu odzwierciedla to oczekiwania " detalu" . Pytam tez dlatego ,ze gdzies na forum widziałem taka wypowiedz pod ten wykres ..... na wykresie była przewaga pozycji S spora przewaga i ktoś pisze " jest sygnał kupna i podaje ten wykres ... gdzie dla mnie właśnie było odwrotnie ..... gracze byli w przewadze S zajęte pozycje sugerują oczekiwanie na spadki i to ze jesteśmy np. wysoko na danej parze..... kto się myli ja w interpretacji czy ten gość ... który pisał ,ze to sygnał kupna .

QTrader
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: QTrader »

forexsowicz91 pisze:
Data is based on verified, real accounts only and refreshed every 60 seconds.
z tego wynika że ten wykres i wszystkie dane są z kont real zweryfikowanych na myfxbook. Strona odświeża dane co 60 sekund.

A jednocześnie wyżej:
Real Accounts : 34%
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ