DayTrading: Czwartek 20.06.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 20.06.2013
na ujku dzisiejszy range jest już taki jak wczorajszy; szkoda, że za wcześnie wstałem ,tak to bym nie zamykał longów, nie otwierał shortów... ech
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Srebro szybko zbliża się do 20 dolców, złoto do 1300, ciekawe, wydaje się że to mocne psychologiczne poziomy, ale takie momentum mają że hej...
Edit:
I odbijają jednak
Edit:
I odbijają jednak

2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
Przestroga: forex to nie zabawka dla dużych chłopców. To praca. A praca to krew, pot i łzy. A potem wynagrodzenie.
- ForexTig3r
- Maniak
.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
Może wstawisz komentarzForexTig3r pisze:.

130 EUR JPY OPOR mocny
nowy "i mamy 98 naUJ OPOR szukam jakiego S na cofke"
antoniZ pisze:Piprzeni sonici mnie zbanowali całkowicie, a mam im teraz do napisania piękną wiązankę po angielsku...
I do wklejenia real wykres longa na eu...
Masz rację, od 3 dni pisałem im o 1.3470. Fuckowali, obrażali, niech ich diabli strzelą.
Na szczęscie był konick z Polski, myślę że chłopa uratowałem przed ich debilnymi zagraniami na eu. Choć jeden może depo ochronił.
Oby...
Masz rację, od 3 dni pisałem im o 1.3470. Fuckowali, obrażali, niech ich diabli strzelą.
Na szczęscie był konick z Polski, myślę że chłopa uratowałem przed ich debilnymi zagraniami na eu. Choć jeden może depo ochronił.
Oby...
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
Jak myślisz dokąd poleci UJ ?? 97??Nowy123 pisze:130 EUR JPY OPOR mocny
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
Ech, gdybym jakimś fuksem nie zamknął wczoraj elek na edku po 1.3407 nie czekając na tp na 1.3430, to właśnie by przyszli po moje dłuuuuuugie, "bezpieczne, kur.wa" esele na 1.32, uffff
Edit:
Jakieś odbicie z tego poziomu? Z niego zaczęły się spadki 05.09.... może teraz ten poziom okaże się wsparciem, zobaczym
Edit:
Jakieś odbicie z tego poziomu? Z niego zaczęły się spadki 05.09.... może teraz ten poziom okaże się wsparciem, zobaczym
Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 10:44 przez fromagboy, łącznie zmieniany 1 raz.
2 x stacja robocza, 2 smartfony, 3 niezależne łącza.