ale oni lubią w piątki rzucac pieniędzmicugan pisze:Sytuacja jest podobna na PLN jak 7 czerwca 2013 kiedy była interwencja NBP .
Dziś jest 13 dzień po tym fakcie

ale oni lubią w piątki rzucac pieniędzmicugan pisze:Sytuacja jest podobna na PLN jak 7 czerwca 2013 kiedy była interwencja NBP .
Dziś jest 13 dzień po tym fakcie
W piątek są Trzy Wiedzmy więc wątpię.pedro pisze:ale oni lubią w piątki rzucac pieniędzmicugan pisze:Sytuacja jest podobna na PLN jak 7 czerwca 2013 kiedy była interwencja NBP .
Dziś jest 13 dzień po tym fakcie..
pedro pisze:re: cugan
prawda, nie wiem jak i co zrobią bo nielogiczne są poczynania Pana Jacka i Marka, i innych kilku też
bo skoro inflacje mamy duuużo poniżej celu NBP, gospodarka żyje tylko z eksportu, to po co te hocki-klocki z interwencjami ?.. o stopach nie wspomne : )
tym bardziej, że podobno w tym roku zadłużenie w EUR jest przeliczane po średnim kursie z roku, a nie z 31 stycznia... tak gdzieś, coś słyszałem . . .adk77 pisze:pedro pisze:re: cugan
prawda, nie wiem jak i co zrobią bo nielogiczne są poczynania Pana Jacka i Marka, i innych kilku też
bo skoro inflacje mamy duuużo poniżej celu NBP, gospodarka żyje tylko z eksportu, to po co te hocki-klocki z interwencjami ?.. o stopach nie wspomne : )
bo chłopaki się boją, że im deficyt konstytucyjny normy przekroczy, dlatego już na tych poziomach szaleją. Biorąc pod uwagę, ile mają wykorzystanego po 5 miesiącach tego roku to są w czarnej d.. dziurze.