sniff trading
Re: sniff trading
Na temat skutecznego sniff tradingu wiele mógłby powiedzieć P. A.
Więcej już nie powiem.

Zastanowiłem się głębiej nad tym i doszedłem do wniosku, że Adamczyk mi tu nie pasuje.
Moja druga koncepcja to Pedro Almodovar.
Moja druga koncepcja to Pedro Almodovar.

]co wy z tym adamczykiemprzeciez wiadomo ze chodzi o informacje pozostawione przez starozytnych inkow w Puszczy Amazonskiej
Albo zakopanej w jakiejś ukrytej krypcie na Pustyni Atacama. 

A Sniff Trading to przypadkiem czegoś z kokiną lub innymi środkami odurzającymi nie ma wspólnego? Skoro w nazwie jest Sniff...
Raczej mało to opłacalne.
Kiedyś sprawdzałem te odchylenia i są tak nieznaczne że nie warto na to tracić czasu.
Dzięki za odpowiedź:)
Kiedyś sprawdzałem te odchylenia i są tak nieznaczne że nie warto na to tracić czasu.
Dzięki za odpowiedź:)
Dementuję. Jako że przejechałem niedawno rzeczoną pustynię stwierdzić moge, że pogłoski o krypcie są nieprawdziwe. Szukałem, pytałem i krypty tam brak, co najwyżej można za kilkadziesiąt peso zwiedzić rezerwat flamingów ....leszczu pisze:Albo zakopanej w jakiejś ukrytej krypcie na Pustyni Atacama.

A o sniff tradingu się nawet nie zająknął. Zmowa milczenia jakaś ?green7 pisze:Dementuję. Jako że przejechałem niedawno rzeczoną pustynię stwierdzić moge, że pogłoski o krypcie są nieprawdziwe. Szukałem, pytałem i krypty tam brak, co najwyżej można za kilkadziesiąt peso zwiedzić rezerwat flamingów ....leszczu pisze:Albo zakopanej w jakiejś ukrytej krypcie na Pustyni Atacama.