mowie o tym z 1 hpr7emo pisze:-- Dodano: wt 18-06-2013, 11:53 --Nowy123 pisze:U J OPOR
E J 128 opor
na uj 96,80 raczej opór z h4, a jak ty patrzysz?
-- Dodano: wt 18-06-2013, 11:52 --
brak dynamiki na U J hmmm
na uj 96,80 raczej opór z h4, a jak ty patrzysz?Nowy123 pisze:U J OPOR
E J 128 opor
-- Dodano: wt 18-06-2013, 11:52 --
brak dynamiki na U J hmmm
DayTrading: Wtorek 18.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 18.06.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
aha górne ograniczenie kanału hehe, a więc dopiero czekasz na odpowiedni moment do eLki zgodnie z tą linią?
ja jestem trochę nachalny, jak cena podchodzi do maksów intra to jakiegoś magnetyzmu dostaje żeby usiąść w samolocie :]
ja jestem trochę nachalny, jak cena podchodzi do maksów intra to jakiegoś magnetyzmu dostaje żeby usiąść w samolocie :]
Ostatnio zmieniony 18 cze 2013, 12:01 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
- kubuś puchatek
- Gaduła
USDJPY siedzimy w strefie podaży, jak pęknie następny opór okolice 95.70.
pr7emo pisze:aha górne ograniczenie kanału hehe, a więc dopiero czekasz na odpowiedni moment do eLki zgodnie z tą linią?
nie ja na L od tego zjazdu pod pismaka z gazety co wczoraj zrobili zjazdu na SP500 w koncu ta korekta na 98 powinna nastapic jesli SP500 przejdzie opory

czekam do FEDU

no, oni są tacy zmierzli że wszyscy naraz dadzą sygnały hahaha
18 czerwca 2013
Morgan Stanley dodał nową pozycję do swojego portfela macro sprzedając Euro o wartości 10 milionów dolarów na poziomie 1.3310, ze stop lossem na 1.3440 i celując w 1.2800.
Za tą decyzją stoi bycze nastawienie do USD, podczas gdy Euro wydaje się być neutralne, przed środowymi decyzjami FOMC.
„Spodziewamy się, że presja na Dolara wkrótce spadnie dzięki polityce Fed.”
Stratedzy banku uważają, że Euro również może pozostać dość silne w stosunku do innych walut, jednak nie zdoła utrzymać wzrostów w stosunku do jeszcze silniej umacniającego się Dolara.
pr7emo pisze:no, oni są tacy zmierzli że wszyscy naraz dadzą sygnały hahaha
18 czerwca 2013
Morgan Stanley dodał nową pozycję do swojego portfela macro sprzedając Euro o wartości 10 milionów dolarów na poziomie 1.3310, ze stop lossem na 1.3440 i celując w 1.2800.
Za tą decyzją stoi bycze nastawienie do USD, podczas gdy Euro wydaje się być neutralne, przed środowymi decyzjami FOMC.
Stratedzy banku uważają, że Euro również może pozostać dość silne w stosunku do innych walut, jednak nie zdoła utrzymać wzrostów w stosunku do jeszcze silniej umacniającego się Dolara.
GOLDMAN 135 TP niby ma

zrobią świeczkę zawracającą trend (lage up i down) to i 1,35 dotknieNowy123 pisze:pr7emo pisze:no, oni są tacy zmierzli że wszyscy naraz dadzą sygnały hahaha
18 czerwca 2013
GOLDMAN 135 TP niby maale rykosztem moga dojechac 13430 50 smialo a moze i 135 walnac po mimo ze na h4 coraz slabiej t owyglada
Bemowo1 ty to masz poczucie humoru 
Ral1n, Marian to Maro Draghi który swoją czwartkową gadką rozwalił mi na SLach bastion eSek na edziu. Było minęło, czas odrabiać straty. Jak znowu będize coś gadał to albo ciasne SL albo zero pozycji na edziu.
Bemowo1 trzymam w zanadrzu dla niedowiarków w chmury, oanda open orders, itp bzdury wg których pogrywam:
https://www.tradingview.com/v/9aDJCsVv/
Któryś z kolegów z tego forum kilka miesięcy temu zapodał wykres Razvana. Sprawdził się. Ja ze swej strony powiem że ma nosa.
Pozdrawiam koleżankę i kolegów.

Ral1n, Marian to Maro Draghi który swoją czwartkową gadką rozwalił mi na SLach bastion eSek na edziu. Było minęło, czas odrabiać straty. Jak znowu będize coś gadał to albo ciasne SL albo zero pozycji na edziu.
Bemowo1 trzymam w zanadrzu dla niedowiarków w chmury, oanda open orders, itp bzdury wg których pogrywam:
https://www.tradingview.com/v/9aDJCsVv/
Któryś z kolegów z tego forum kilka miesięcy temu zapodał wykres Razvana. Sprawdził się. Ja ze swej strony powiem że ma nosa.
Pozdrawiam koleżankę i kolegów.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- kk.dreamer
- Pasjonat
patrzę teraz na prognozy tych wszystkich danych na usd, wszystkie jakies takie pozytywne strasznie, ciekawe czy rzeczywiście taki raj u nich jest czy ściema
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
w stanach mają taką satysfakcję z powodu oparcia gospodarki na popycie konsumenckim że to subiektywnie raj dla tamtejszych mieszkańcówkk.dreamer pisze:patrzę teraz na prognozy tych wszystkich danych na usd, wszystkie jakies takie pozytywne strasznie, ciekawe czy rzeczywiście taki raj u nich jest czy ściema