prawnik zwiazany z tematyka forex/futures etc

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Silezia

prawnik zwiazany z tematyka forex/futures etc

Nieprzeczytany post autor: Silezia »

Siema wszystkim.
Smutna prawda o polskich prawnikach... większości świetnie sobie radzi w sprawach cywilnych/karnych ale gdy przychodzi lekko zaawansowana obsluga komputera leżą i kwiczą aczkolwiek może uderzałem do złych prawników.... Gdy tylko usłyszą tematykę gawędy (forex,papiery futures, zarządzanie etc) miekną nogi albo specjalnie winduja ceny na maxa byle tylko nie łapać się tematu (a ledwo piszą emaile bo maja od tego sekretarki ,które ogarniają klepanie w klawiaturę, wlaczenie pc ;) a sami nawet z włączeniem pc maja problem.... jak to widziałem to az przykro .... )
Czy ktoś zna prawnika ,który nie boi się takiej tematyki i ma doświadczenie w tego typu sprawach ? No i potrafi samodzielnie obsługiwać komputer (śmieszne ale prawdziwe) ?

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Re: prawnik zwiazany z tematyka forex/futures etc

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Może należałoby skontaktować się z SII? Oni tam chyba nawet mają kogoś na etacie od takich spraw.

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

leszczu pisze:Może należałoby skontaktować się z SII? Oni tam chyba nawet mają kogoś na etacie od takich spraw.
SII to ta organizacja współpracująca z TeleTrade?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
leszczu
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: leszczu »

Nie wiem co to TeleTrade i z kim oni współpracują. Miałem na myśli Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych.

Silezia

Nieprzeczytany post autor: Silezia »

@leszczu TeleTrade to firma ,która bazuje na młodych niedoświadczonych traderach i nie ma dobrej opinii wśród ludzi, żerują na naiwności :)

ODPOWIEDZ