DayTrading: Piątek 14.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 14.06.2013
wzrosly ceny w USA moze byc powolne zaciesnianie przez FED
- ForexTig3r
- Maniak
15:55 Indeks Michigan, będzie jakiś ruch...
Bo Ujek już dłużej czekać nie może, będzie zgon pacjenta...
Bo Ujek już dłużej czekać nie może, będzie zgon pacjenta...
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- ZielonaMgielka
- Maniak
Pod aktualna cena nie ma istotnych wsparc az do 1.36. BEOB na interwale D1 sugeruje wieksze prawdopodobienstwo spadkow do tego obszaru.roberttheus pisze:no widać że na parach surowcowych mocniejsze odreagowanie co dalej z eur/aud? czy jeszcze zejdą niżej czy już po korekcie? nie widzę sygnałów by mieli ruszyć w górę narazie
http://screencast.com/t/NQ9hJaIH
Kilka dni temu pisalem o okazji na shorty USDZAR. Aktualnie tradujemy w okolicy kluczowego wsparcia gdzie zebralem czesc profitow

http://screencast.com/t/fDRkfMTf
oczekiwałem na większy ruch - a tu ledwo "pierdnięcie"... Jeśli nie zrobią nic do 17.00 - to uciekam 
-- Dodano: pt 14-06-2013, 13:39 --

-- Dodano: pt 14-06-2013, 13:39 --
ta słyszałem kilka minut temu o tym, że jakiś tam prezydent przemawia w imieniu spólek wydobywczych... jako ich reprezentant i ZAR sie umacnia..ZielonaMgielka pisze:Pod aktualna cena nie ma istotnych wsparc az do 1.36. BEOB na interwale D1 sugeruje wieksze prawdopodobienstwo spadkow do tego obszaru.roberttheus pisze:no widać że na parach surowcowych mocniejsze odreagowanie co dalej z eur/aud? czy jeszcze zejdą niżej czy już po korekcie? nie widzę sygnałów by mieli ruszyć w górę narazie
http://screencast.com/t/NQ9hJaIH
Kilka dni temu pisalem o okazji na shorty USDZAR. Aktualnie tradujemy w okolicy kluczowego wsparcia gdzie zebralem czesc profitow
http://screencast.com/t/fDRkfMTf

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
U J podbitka do poziomow z sesji USA na jakich skonczyli jest mozliwa czyli okolice 95 80
a czego sie spodziewales w piątek? malo kto dzis stawia pozycje. dzis raczej jest realizacja zyskowmarekdt pisze:oczekiwałem na większy ruch - a tu ledwo "pierdnięcie"... Jeśli nie zrobią nic do 17.00 - to uciekam![]()
W piątek - ok 5/6 tego co w wtorek.:]
Zresztą... żeby każdy dzień był jak ten dzisiejszy piątek...
-- Dodano: pt 14-06-2013, 14:01 --
Pozamykałem wszystko, poszedłem na kawę, bo padam - a tu w końcu zdecydowany ruch.
W końcu...
Trójkąt z wybiciem do góry.. na jenowych.
Zresztą... żeby każdy dzień był jak ten dzisiejszy piątek...

-- Dodano: pt 14-06-2013, 14:01 --
Pozamykałem wszystko, poszedłem na kawę, bo padam - a tu w końcu zdecydowany ruch.
W końcu...
Trójkąt z wybiciem do góry.. na jenowych.
Quo Vadis? Już wiesz ?
U J podjaz pod MASKy z wczorajsze sesji USA i tam TP
tak jak i na eur JPY to samo moze dadz rade

U_J leci z trójkąta na północ czyżby będzie 96.20 ??
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
wojtusnik pisze:U_J leci z trójkąta na północ czyżby będzie 96.20 ??
na razie padaka