DayTrading: Czwartek 13.06.2013
Re: DayTrading: Czwartek 13.06.2013
co jest z tym funtem kuźwa zaraz mi wszystkie SL połapie
E/U M1
Para walutowa w chwili obecnej porusza się kanałem trendowym z najbliższym wsparciem w ok. 1.3320 zaś kolejny opór to 1.3345.
Usd/Chf M5
Para walutowa prawdopodobnie może utworzyć strukturę harmoniczną z najbliższym celem w ok. 0.9185 zaś najbliższy opór to 0.9230.
Para walutowa w chwili obecnej porusza się kanałem trendowym z najbliższym wsparciem w ok. 1.3320 zaś kolejny opór to 1.3345.
Usd/Chf M5
Para walutowa prawdopodobnie może utworzyć strukturę harmoniczną z najbliższym celem w ok. 0.9185 zaś najbliższy opór to 0.9230.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, 17:21 przez kelvin, łącznie zmieniany 1 raz.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
na kablu bansktrera sie zabawila na koniec sesji UE pieknie to dla tego EDKE rszylo tak
-- Dodano: czw 13-06-2013, 17:22 --
There’s a strong possibility of extra-ordinary measures from Japanese officials to push USDJPY higher: Marex Spectron
-- Dodano: czw 13-06-2013, 17:22 --
There’s a strong possibility of extra-ordinary measures from Japanese officials to push USDJPY higher: Marex Spectron
- ForexTig3r
- Maniak
I co powiedziałmarekdt pisze:info o aukcji FEDU niedługo...
Ostatnio po takich danych Edek pomaszerował na północ..

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Powiedział że Edek UP !!
No i Edek hopp
No i Edek hopp

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
zara mnie szlak trafi na tych funtach
ujek kierunek 99, potem spadek do 96 i ponownie wzrost do 99 a później albo 104 albo ponownie spadek
Nie ma to jak profesjonalizm. Już ustawiam L. Dzięki wielkie!adk77 pisze:ujek kierunek 99, potem spadek do 96 i ponownie wzrost do 99 a później albo 104 albo ponownie spadek
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Na jakiej podstawie takie prognozy ?czyżby szklana kulaadk77 pisze:ujek kierunek 99, potem spadek do 96 i ponownie wzrost do 99 a później albo 104 albo ponownie spadek

Gb/Usd H1
Para walutowa ciągle znajduje się w trendzie byka w przedziałach 1.5645 - 1.5736 . Dalszy kierunek i kontynuacja jest bardziej prawdopodobna aniżeli odwrócenie sentymentu. Zawarcie transakcji w chwili obecnej wiążę się z dużym ryzykiem ponieważ para walutowa znajduje się w środkowym zakresie konsolidacji na tych poziomach.
Para walutowa ciągle znajduje się w trendzie byka w przedziałach 1.5645 - 1.5736 . Dalszy kierunek i kontynuacja jest bardziej prawdopodobna aniżeli odwrócenie sentymentu. Zawarcie transakcji w chwili obecnej wiążę się z dużym ryzykiem ponieważ para walutowa znajduje się w środkowym zakresie konsolidacji na tych poziomach.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.