DayTrading: Czwartek 13.06.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 14 cze 2013, 00:00

Wzrost
12
26%
Bez zmian
2
4%
Spadek
32
70%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
zastapmnie
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 13.06.2013

Nieprzeczytany post autor: zastapmnie »

pr7emo pisze:myślałem że jakie low walną czy coś takiego, jakiś trendzik intra chociaż a tu nic wielkiego
jak tam Twoje jeny? ja na swoje patrzę i ręce załamuję:) kiedy to chociaż podskoczy ze 100 pipków...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

zastapmnie pisze:
pr7emo pisze:myślałem że jakie low walną czy coś takiego, jakiś trendzik intra chociaż a tu nic wielkiego
jak tam Twoje jeny? ja na swoje patrzę i ręce załamuję:) kiedy to chociaż podskoczy ze 100 pipków...
właśnie czekam na jakąś korekcine a ujek po każdym zjeździe konsoliduje i potem znowu robi zjazd
pół depozytu wyparowało

svirekk
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: svirekk »

dobre dane, a kurs stoi w miejscu, hym chyba skads juz to znamy;p to zwiastuje pozadne jebniecie, tylko teraz czekamy w ktora strone;p

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

zastapmnie pisze:
Dane lekko pozytywne, bardziej neutralne...
AUDJPY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

ForexTig3r pisze:
zastapmnie pisze:
Dane lekko pozytywne, bardziej neutralne...
AUDJPY
mała zmienność jak na publikacje bezrobocia

Awatar użytkownika
kelvin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kelvin »

Usd/Pln D1

Nasza rodzima złotówka ma szansę umocnić się do ok. 3.15 a nawet do 3.13 co oznaczałoby że para eur/usd ma jeszcze zakres aby zmierzać na północ. Czy zamknięcie świecy H1 na eur/usd będzie dobrym momentem aby zrobić zakupy zbyt ciasnym stopem?
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

svirekk pisze:dobre dane, a kurs stoi w miejscu, hym chyba skads juz to znamy;p to zwiastuje pozadne jebniecie, tylko teraz czekamy w ktora strone;p
CD osłabiania się USD pewnie ;)
dobre dane z USA podciągną inne rynki imho...

H1 AUDUSD - Ski - wybrane ;)

Leci dalej UP.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

kelvin pisze:Usd/Pln D1

Nasza rodzima złotówka ma szansę umocnić się do ok. 3.15 a nawet do 3.13 co oznaczałoby że para eur/usd ma jeszcze zakres aby zmierzać na północ. Czy zamknięcie świecy H1 na eur/usd będzie dobrym momentem aby zrobić zakupy zbyt ciasnym stopem?
jak jegomość Don(ek) Kichot będzie sugerował że Polska żyje eksportem by zwiększać PKB a z drugiej strony twierdząc że otoczenie jest słabe i przez to mamy problemy to w tym ścisku ciężko o umocnienie

ja bym poczekał jak skośne zaczną robić falę wzrostową na Nikkei bo wtedy powinni do nas w obligacje wchodzić bo kasa z jena musi gdzieś odpłynąć

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

DAX szybuje up...
DOW - up
CAC40 - up...

Jen - także się osłabia...
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, 15:04 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

Awatar użytkownika
kelvin
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kelvin »

Aud/Usd H1

Para walutowa prawdopodobnie zakończyła korekta na fali 2 bądz C i ma duże szanse na umocnienie się w fazie impulsu. Kanał trendowy będzie tutaj wyznaczał strefy popytowe i podażowe.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.

Zablokowany