jak tam Twoje jeny? ja na swoje patrzę i ręce załamuję:) kiedy to chociaż podskoczy ze 100 pipków...pr7emo pisze:myślałem że jakie low walną czy coś takiego, jakiś trendzik intra chociaż a tu nic wielkiego
DayTrading: Czwartek 13.06.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 13.06.2013
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
właśnie czekam na jakąś korekcine a ujek po każdym zjeździe konsoliduje i potem znowu robi zjazdzastapmnie pisze:jak tam Twoje jeny? ja na swoje patrzę i ręce załamuję:) kiedy to chociaż podskoczy ze 100 pipków...pr7emo pisze:myślałem że jakie low walną czy coś takiego, jakiś trendzik intra chociaż a tu nic wielkiego
pół depozytu wyparowało
dobre dane, a kurs stoi w miejscu, hym chyba skads juz to znamy;p to zwiastuje pozadne jebniecie, tylko teraz czekamy w ktora strone;p
- ForexTig3r
- Maniak
Dane lekko pozytywne, bardziej neutralne...zastapmnie pisze:jak tam Twoje jeny? ja na swoje patrzę i ręce załamuję:) kiedy to chociaż podskoczy ze 100 pipków...pr7emo pisze:myślałem że jakie low walną czy coś takiego, jakiś trendzik intra chociaż a tu nic wielkiego
AUDJPY
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
mała zmienność jak na publikacje bezrobociaForexTig3r pisze:Dane lekko pozytywne, bardziej neutralne...zastapmnie pisze:jak tam Twoje jeny? ja na swoje patrzę i ręce załamuję:) kiedy to chociaż podskoczy ze 100 pipków...pr7emo pisze:myślałem że jakie low walną czy coś takiego, jakiś trendzik intra chociaż a tu nic wielkiego
AUDJPY
Usd/Pln D1
Nasza rodzima złotówka ma szansę umocnić się do ok. 3.15 a nawet do 3.13 co oznaczałoby że para eur/usd ma jeszcze zakres aby zmierzać na północ. Czy zamknięcie świecy H1 na eur/usd będzie dobrym momentem aby zrobić zakupy zbyt ciasnym stopem?
Nasza rodzima złotówka ma szansę umocnić się do ok. 3.15 a nawet do 3.13 co oznaczałoby że para eur/usd ma jeszcze zakres aby zmierzać na północ. Czy zamknięcie świecy H1 na eur/usd będzie dobrym momentem aby zrobić zakupy zbyt ciasnym stopem?
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
CD osłabiania się USD pewniesvirekk pisze:dobre dane, a kurs stoi w miejscu, hym chyba skads juz to znamy;p to zwiastuje pozadne jebniecie, tylko teraz czekamy w ktora strone;p

dobre dane z USA podciągną inne rynki imho...
H1 AUDUSD - Ski - wybrane

Leci dalej UP.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
jak jegomość Don(ek) Kichot będzie sugerował że Polska żyje eksportem by zwiększać PKB a z drugiej strony twierdząc że otoczenie jest słabe i przez to mamy problemy to w tym ścisku ciężko o umocnieniekelvin pisze:Usd/Pln D1
ja bym poczekał jak skośne zaczną robić falę wzrostową na Nikkei bo wtedy powinni do nas w obligacje wchodzić bo kasa z jena musi gdzieś odpłynąć
DAX szybuje up...
DOW - up
CAC40 - up...
Jen - także się osłabia...
DOW - up
CAC40 - up...
Jen - także się osłabia...
Ostatnio zmieniony 13 cze 2013, 15:04 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?
Aud/Usd H1
Para walutowa prawdopodobnie zakończyła korekta na fali 2 bądz C i ma duże szanse na umocnienie się w fazie impulsu. Kanał trendowy będzie tutaj wyznaczał strefy popytowe i podażowe.
Para walutowa prawdopodobnie zakończyła korekta na fali 2 bądz C i ma duże szanse na umocnienie się w fazie impulsu. Kanał trendowy będzie tutaj wyznaczał strefy popytowe i podażowe.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.