DayTrading: Czwartek 13.06.2013
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 13.06.2013
wycinka 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
E/U M5
Para walutowa wybiła się dołem z kanału trendowego (niebieski kanał) czy to będzie trwałe wybicie ? W chwili obecnej para eldorado porusza się kanałem trendowym (czerwony) , który będzie wyznaczał krótkoterminowe strefy popytowe bądz podażowe.
Para walutowa wybiła się dołem z kanału trendowego (niebieski kanał) czy to będzie trwałe wybicie ? W chwili obecnej para eldorado porusza się kanałem trendowym (czerwony) , który będzie wyznaczał krótkoterminowe strefy popytowe bądz podażowe.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
widać jak uj chce rosnąć hyhy długo nie a potem wcale
- zastapmnie
- Pasjonat
czekam na nowe dno, bo wyraźnie nie mają ochoty iść do góry, na indeksach to samo
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
- ForexTig3r
- Maniak
right, ale wybiło linię trendu H4 i powróciła, wycinka na całego wszędzie....kelvin pisze:E/U M5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Wybicie było spowodowane danymikelvin pisze:E/U M5

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
- atlanticos
- Maniak
jakie wybicie? nikt nawet nie poczekal na zamkniecie swieczki m5...ech... to szum nie wybicie
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
chyba będzie long 60 pips na AUDUSD...
ten zygzak - na M5 wygląda jak korekta.. .
Jako, że mimo lepszych danych... dolar się nie umacnia - więc inwestorzy szukają ryzyka imho
ten zygzak - na M5 wygląda jak korekta.. .
Jako, że mimo lepszych danych... dolar się nie umacnia - więc inwestorzy szukają ryzyka imho

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Co racja to racjaatlanticos pisze:jakie wybicie? nikt nawet nie poczekal na zamkniecie swieczki m5...ech... to szum nie wybicie

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
myślałem że jakie low walną czy coś takiego, jakiś trendzik intra chociaż a tu nic wielkiego