DayTrading: Czwartek 13.06.2013
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 13.06.2013
oj, coś czuję na danych o 14.30 Edek podbije mocno do góry, coś za bardzo go schładzają, jak na tę porę dnia... jen tego nie wykorzystuje, indeksy też nieruchawe, ktoś tu oszukuje...
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
mowisz o U J spokojnie 94 brane oddane 94 35 wziete na cofce z mysla ze teraz juz ten cel przestawine na BE 94 20 i wybite teraz mysle znowu wziasc pod USAForexTig3r pisze:Zgadza się wyżynanie i wycinanie, z boku teraz tylko patrzeć, a Ty w najgorszym możliwym momencie sobie go wypatrzyłeś....
NA WIGu, Nikkei, masz pięknego longa choćby...

-- Dodano: czw 13-06-2013, 13:47 --
dane z USA moga byc lepsze wiec moze sie ustawic na U J pod UP HT szybkie EDEK tez nie bez przyczyny spada hmmm
-- Dodano: czw 13-06-2013, 13:48 --

właśnie kurde bele edek leci łeb na szyje a jak patrzyłem na m1 ujka to musiałem połączenie z internetem sprawdzać
wolę uj bo ma niższe spready od euraud
wolę uj bo ma niższe spready od euraud
- ForexTig3r
- Maniak
sell stopy weszły....
Buy przy linii trendu + sell stop = pewny zarobek, chyba że wycinka niespodziewana ale raczej nie bo to zazwyczaj na przemówieniach...
-- Dodano: 13 cze 2013, 14:15 --
równoległe linie trendu na uj ...
Buy przy linii trendu + sell stop = pewny zarobek, chyba że wycinka niespodziewana ale raczej nie bo to zazwyczaj na przemówieniach...
-- Dodano: 13 cze 2013, 14:15 --
równoległe linie trendu na uj ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
HANG SENG index
Eur/Usd M15
Para walutowa dotarła do dolnego ograniczenia kanału trendowego z możliwością zawarcia korekty prostej (niebieskie prostokąty) wybicie dołem da kierunek ku 1.3260 zaś najbliższy opór to ok. 1.3340.
Para walutowa dotarła do dolnego ograniczenia kanału trendowego z możliwością zawarcia korekty prostej (niebieskie prostokąty) wybicie dołem da kierunek ku 1.3260 zaś najbliższy opór to ok. 1.3340.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
Też mi się wydaje, że mogliby do 1.34+ albo i ponad... spokojnie dojść, a później ... pompa w drugą stronę...zastapmnie pisze:oj, coś czuję na danych o 14.30 Edek podbije mocno do góry, coś za bardzo go schładzają, jak na tę porę dnia... jen tego nie wykorzystuje, indeksy też nieruchawe, ktoś tu oszukuje...
Ja bym tak zrobił (zrealizował zyski na maksimach lub powyżej ostatnich max..), na danych, przy dużym wolumenie ...i na połączonej sesji EURO-Amerykańskiej... a nie gdzieś w połowie...

AUDUSD - także wydaje mi się, że powinien - wystrzelić UP ale cholera wie...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
jedziem Z UJ w gore
- zastapmnie
- Pasjonat
nie widać tej jazdy, powiedziałbym wręcz, że nic dziś nie jest w stanie ruszyć ujka do góry
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
jak 45 pips w gore
Poszli