BRE FOREX ECN - Najlepsza analiza techniczna - 2 iPady mini!
Re: BRE FOREX ECN - Najlepsza analiza techniczna - 2 iPady m
Jak było do przewidzenia, w ostatnich 2 dniach rywalizacji posypały się jedynki. Negatywna rywalizacja rozłożyła konkurs.
A to jedynki z ostatnich 3 dni na moich pozycjach:
niuchmen - 2
zulek -4
diesel -1
michalw9010 -4
forex7 -1
forex_trader -3
Ostatni obrazek dodałem 20 maja, więc oceny nie dotyczyły na pewno wartości merytorycznych, bo było po części nieaktualne. Trudno w takim przypadku brać poważnie ten konkurs i jego wyniki.
Proponuje organizatorowi unieważnić ten konkurs, bo zwycięzcy sa tu przypadkiem.
Może inni uczestnicy podadzą swoje jedynki, zrobimy kontra-konkurs zliczając najaktywniejszych negatywów.
A to jedynki z ostatnich 3 dni na moich pozycjach:
niuchmen - 2
zulek -4
diesel -1
michalw9010 -4
forex7 -1
forex_trader -3
Ostatni obrazek dodałem 20 maja, więc oceny nie dotyczyły na pewno wartości merytorycznych, bo było po części nieaktualne. Trudno w takim przypadku brać poważnie ten konkurs i jego wyniki.
Proponuje organizatorowi unieważnić ten konkurs, bo zwycięzcy sa tu przypadkiem.
Może inni uczestnicy podadzą swoje jedynki, zrobimy kontra-konkurs zliczając najaktywniejszych negatywów.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
lepiej niechaj Ludzie z Bre Forex dokonają wyboru zwycięzcy,
znają się na robocie i wiedzą, która analiza jest odpowiednia.
znają się na robocie i wiedzą, która analiza jest odpowiednia.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
- BRE FX ECN
- Gaduła
Z przyjemnością informujemy, iż konkurs na najlepszą analizę techniczną został rozstrzygnięty.
Pierwsze miejsce w kategorii FOREX:
"Eurodolar w ujęciu długoterminowym."
Autor: molmomas
Pierwsze miejsce w kategorii CFD na towary i indeksy:
"POL20 - optymiści już dokonali zakupów."
Autor: http://www.ForexClub.pl
Wszyskie analizy dostępne na stronie
https://breforexecn.torneo.pl/
Zwycięzcom gratulujemy i w najbliższym czasie skontaktujemy się w sprawie przekazania nagrody.
Pierwsze miejsce w kategorii FOREX:
"Eurodolar w ujęciu długoterminowym."
Autor: molmomas
Pierwsze miejsce w kategorii CFD na towary i indeksy:
"POL20 - optymiści już dokonali zakupów."
Autor: http://www.ForexClub.pl
Wszyskie analizy dostępne na stronie
https://breforexecn.torneo.pl/
Zwycięzcom gratulujemy i w najbliższym czasie skontaktujemy się w sprawie przekazania nagrody.
Widzę, że moja analiza została najpopularniejszą 
Dlatego pewnie wiele zawistnych zagłosowało.

Dlatego pewnie wiele zawistnych zagłosowało.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Hehe, bardzo mi miło
. Co by nie było, analiza się sprawdziła i jeszcze dziś na swojej stronie wrzuciłem jej uaktualnienie, a pamiętam, że na początku konkursu też miałem sporo ocen jedynkowych jednak teraz widzę, że część z nich musiała być cofnięta przez wykrycie nieuczciwych 'konkurentów'.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- BRE FX ECN
- Gaduła
Z bólem musimy przyznać, że liczba kont zakładanych w celu bezpośredniego wpływania na wynik konkursu przerosła nasze oczekiwania. Konta te zostały jednak skasowane a oceny z nich przyznane unieważnione. Z powyższego powodu zaobserwować było można podwyższenie średnich ocen w dniu ogłoszenia wyników.raposo pisze:że część z nich musiała być cofnięta przez wykrycie nieuczciwych 'konkurentów'.
Zwycięzcom raz jeszcze gratulujemy i życzymy udanych analiz przekładających się na zyskowne transakcje!
BRE FX ECN pisze:Z bólem musimy przyznać, że liczba kont zakładanych w celu bezpośredniego wpływania na wynik konkursu przerosła nasze oczekiwania. Konta te zostały jednak skasowane a oceny z nich przyznane unieważnione. Z powyższego powodu zaobserwować było można podwyższenie średnich ocen w dniu ogłoszenia wyników.raposo pisze:że część z nich musiała być cofnięta przez wykrycie nieuczciwych 'konkurentów'.
Zwycięzcom raz jeszcze gratulujemy i życzymy udanych analiz przekładających się na zyskowne transakcje!
Ciężko uwierzyć, że w uczciwym głosowaniu analiza może mieć poniżej 3. Rozumiem, że komuś może się nie podobać i dać 3, albo czasami nawet 2, ale najlepsza analiza lekko powyżej 3 - nie wierzę, że skasowaliście wszystkie "zawistne" konta głosujące tylko na obniżenie. Analiza wygrywająca to powinno być jakieś 4,80 ocena.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Masz 100% racji. W kolejnej edycji proponuję wybranie zwycięzcy wg innych kryteriów.Akhh pisze: Ciężko uwierzyć, że w uczciwym głosowaniu analiza może mieć poniżej 3. Rozumiem, że komuś może się nie podobać i dać 3, albo czasami nawet 2, ale najlepsza analiza lekko powyżej 3 - nie wierzę, że skasowaliście wszystkie "zawistne" konta głosujące tylko na obniżenie. Analiza wygrywająca to powinno być jakieś 4,80 ocena.
Gratulacje Raposo! Już wiem co robisz jak się nudzisz w pracy. Trzeba będzie dołożyć obowiązków... ;-)raposo pisze:Hehe, bardzo mi miło![]()
bardzo się cieszę z wygranej i dziękuję za oddane głosy.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
Jak by komuś się nudziło, proponuję ocenę realizacji analiz do rzeczywistych danych na dzień ogłoszenia wyników. Tej opcji regulaminowej chyba zabrakło. W wielu analizach powtarzała sie maniera "gazetowych analizerów". Czytając je miałem często wrażenie, ze pisze góral o pogodzie.
"Albo będzie padało, albo będzie deszcz."

"Albo będzie padało, albo będzie deszcz."

Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.