DayTrading: Wtorek 11.06.2013

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 11 cze 2013, 23:20

Wzrost
12
35%
Bez zmian
5
15%
Spadek
17
50%

Liczba głosów: 34

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Wtorek 11.06.2013

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

pr7emo pisze:
Nowy123 pisze:
pr7emo pisze:ja codziennie na ujku pod prąd, jak nie w jedną stronę to w drugą, ehh

przecież pisalem ze 130 smialo ze szukam S na 131 :) a teraz UJ L jak domkna luke :) i zrobia jakas odbiciowke

-- Dodano: wt 11-06-2013, 11:05 --

U J luke domknal ale ELek tam za duzo pewnie czekalo poczekam co zrobia na 1 h moze rykosztem pyknana nizej 97 co by wyciac SL tym elka
no widzisz, na ujku napierd****alają range po 200-300 pkt a ja pod prąd
od momentu jak był po 102,30 , mogę ci zestaw transakcji nawet pokazać, ręce opadają
to gra sie od oporow do wsprac - na h4 - fibo :) nigdy nie biore w polowe pozycji i nie zostawiam jej na dluzej jesli biore cos w polowei to tylko na skalpa pisalem ze E J 131 lapie S cel 130 ale poszli nizej zycie ;)

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

posiadałem małą eske na 96,90 i nie zamykałem przez cały Poniedziałek bo myślałem że chociaż troche cofnie żeby luke weekendową zapełnić
sugerowałem się forum co do nocnego ruchu jena i niby miał ujek rosnąć, to wydawać by się mogło że wziąłem nisko dwie małe Elki i poszedłem spać, i *uj bombki strzelił, nic jeszcze walcze, chyba że zrobią zawirowanie 400 pkt w myśl zasady że to korzystne dla rynku

jak tu na emeryture odkładać do ofe jeśli pompują nadmiar kasy do gospodarki, tak na prawdę nie wiedząc jakie kosekwencje to przyniesie, madafaka jeszcze kghm spada

i teraz sie franca skosoliduje wrrr
Ostatnio zmieniony 11 cze 2013, 11:34 przez pr7emo, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
maniek74
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: maniek74 »

bemowo, mowisz orgr w trendzie wzrostowym :P

Maaaniekmw
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Maaaniekmw »

pr7emo pisze:posiadałem małą eske na 96,90 i nie zamykałem przez cały Poniedziałek bo myślałem że chociaż troche cofnie żeby luke weekendową zapełnić
sugerowałem się forum co do nocnego ruchu jena i niby miał ujek rosnąć, to wydawać by się mogło że wziąłem nisko dwie małe Elki i poszedłem spać, i *uj bombki strzelił, nic jeszcze walcze, chyba że zrobią zawirowanie 400 pkt w myśl zasady że to korzystne dla rynku

jak tu na emeryture odkładać do ofe jeśli pompują nadmiar kasy do gospodarki, tak na prawdę nie wiedząc jakie kosekwencje to przyniesie, madafaka jeszcze kghm spada

i teraz sie franca skosoliduje wrrr
Hej
jak dobrze pamietam to na poczatku dobrze Ci szło, teraz lapiesz same straty. Jeśli mogę coś zasugerować to odpocznij od rynku, nie mysl o nim przez tydzien-dwa, pozniej wroc, przemysl błędy i zacznij od nowa.

Co do edka to u mnie nadal S, może będzie podwójny szczyt? :)

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

ja na L na U J zlapalem

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

pr7emo pisze:posiadałem małą eske na 96,90 i nie zamykałem przez cały Poniedziałek bo myślałem że chociaż troche conie żeby luke weekendową zapełnić
sugerowałem się forum co do nocnego ruchu jena i niby miał ujek rosnąć, to wydawać by się mogło że wziąłem nisko dwie małe Elki i poszedłem spać, i *uj bobki strzelił, nic jeszcze walcze, chyba że zrobią zawirowanie 400 pkt w myśl zasady że to korzystne dla rynku

i będzie spadać jeszcze jakiś czas IMHO- bo KGHM mocno skorelowany z ceną miedzi...
A wokół tną prognozy wzrostu... Dalej - KGHM sprzedaje do Chin mnóstwo miedzi... a te zwalniają...
Mogą się zrobić zapasy miedzi... a to zły znak... ogólnie dla gospodarek surowcowych/

Na wycenę KGHM, miedzi, złota, srebra nie wpływa także pozytywnie rozwój technologii np. Polski Grafen...
W wielu przypadkach - moim zdaniem spadnie wykorzystywanie tych metali w przemyśle - jeśli tylko ktoś zrobi z grafenu odpowiednie obwody itp. Już stworzono procesor grafenowy..... kilkadziesiąt X szybszy niż te zwykłe... Polski wynalazek...

Pisałem o umacnianiu się jena...
Pisałem o złocie...

Mam teraz otwarte krótkie na DOW i ropie.

Jako, że DOW - powinien odrobinę zareagować na spadki - naturalna korelacja...
a ropa, bo niższe prognozy wzrostu - to mniejsze zapotrzebowanie na ropę...

Pozdrawiam.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nowy123 pisze:ja na L na U J zlapalem
zrobiłem kolejny przelew na armade hehehe

jak trafię taką lage na 150 punktów to zgodnie z moim systemem pomnożę 2x rachunek
w końcu się pech odwróci

pierdziele robie kreski na wykresach mid term, a nie patrzę na fundamenty tak bardzo

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

pr7emo pisze:
Nowy123 pisze:ja na L na U J zlapalem
zrobiłem kolejny przelew na armade hehehe

jak trafię taką lage na 150 punktów to zgodnie z moim systemem pomnożę 2x rachunek
w końcu się pech odwróci

pierdziele robie kreski na wykresach mid term, a nie patrzę na fundamenty tak bardzo
Nie poddajesz się, to ważne - kiedyś wygrasz.
Weź przygarnij sobie fale Elliota do serca...
Przejrzyj sobie w jaki sposób i kiedy powstają korekty - przejrzyj koniecznie ich kształty.
Do tego geomertia... i dużo cierpliwości.

I dobry datafeed - tak by mieć wsparcie w fundamentach...
Quo Vadis? Już wiesz ?

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

na ujku daily może robią RGR

na weekly mocny down trend
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

możliwe, że jeszcze raz pociągną w dół - później odbicie - ze 90 pips - trwające dość długo.. jak na M5-M15 ;) a później jeszcze raz w dół... na (jenie)
Quo Vadis? Już wiesz ?

Zablokowany