http://forex-nawigator.biz/forum/woodie ... 5-350.htmldywergent pisze:macie tu dywergencje pozbierałem pare wskaźników osobiście używam tylko na D1 - niższe okresy to dla mnie szum.
DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
znalazłem sposób na ujka czwartkowego, już mnie tak nie wyjeb**ją
Ostatnio zmieniony 08 cze 2013, 10:58 przez pr7emo, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli była interwencja, to ewidentnie w super technicznym miejscu.pr7emo pisze:@cugan,
można wyciągnąć wniosek z tej interwencji taki, że nie tylko Analiza Techniczna gra rolę na wykresach złotego, ale również czynnik ryzyka dla byków jakim jest interwencja Banku Centralnego, niezapowiedziana zresztą
ciężko sobie wyobrazić że państwo oparte o kredyty hipoteczne oraz inwestycje na kredyt z przeliczeniem na złote, nie będzie reagować jeśli cena waluty może zachwiać prognozami na podstawie których oparty jest budżet
To samo robi BOJ - technika potem zrobi swoje. Techniczna zmiana układu sił
W czechach też bank koryguje kurs.Franuś do euro też był korygowany.pr7emo pisze:@cugan,
można wyciągnąć wniosek z tej interwencji taki, że nie tylko Analiza Techniczna gra rolę na wykresach złotego, ale również czynnik ryzyka dla byków jakim jest interwencja Banku Centralnego, niezapowiedziana zresztą
ciężko sobie wyobrazić że państwo oparte o kredyty hipoteczne oraz inwestycje na kredyt z przeliczeniem na złote, nie będzie reagować jeśli cena waluty może zachwiać prognozami na podstawie których oparty jest budżet
to była chyba pierwsza interwencja w tym roku, w poprzednich latach to non stop musieli wyciągać ręce po pieniądze

bodżi robi z uprzedzeniem, a Belka wait and see, when we saw then rach ciach hahah
Cugan - nie rozpędzaj się!!!
Jeszcze raz, powtórka z tego co rozpocząłeś.
Dla mnie najbardziej prawdopodobna konsolidacja.
Mój wniosek opieram nie tylko na podstawie tego zdjęcia
A biorąc pod uwagę, że to może być trójkąt - (trend boczny), to będzie struktura kontynuacji trendu - a wtedy wskaźniki wygasną
W zielonym prostokącie sa i będą trzy ważne średnie !!!
Jeszcze raz, powtórka z tego co rozpocząłeś.
Dla mnie najbardziej prawdopodobna konsolidacja.
Mój wniosek opieram nie tylko na podstawie tego zdjęcia
A biorąc pod uwagę, że to może być trójkąt - (trend boczny), to będzie struktura kontynuacji trendu - a wtedy wskaźniki wygasną
W zielonym prostokącie sa i będą trzy ważne średnie !!!
Ostatnio zmieniony 08 cze 2013, 11:06 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 2 razy.
z Czechami jest o tyle inna sprawa że oni są znacznie mniejsi od Polski, tzn. spekulacja będzie mieć inną opinię o działaniach w Pradze niż na przykład w Budapeszcie albo Warszawiedywergent pisze:W czechach też bank koryguje kurs.Franuś do euro też był korygowany.pr7emo pisze:@cugan,
to była chyba pierwsza interwencja w tym roku, w poprzednich latach to non stop musieli wyciągać ręce po pieniądze
poza tym tam skoda jest to stopy muszą być niskie na chłopski rozum
- ZielonaMgielka
- Maniak
EU miedzy mlotem a kowadlem. Duze prawdopodobienstwo odbicia w obszarze 1.31 jesli nastapi pullback.
http://screencast.com/t/37s5OGdwMCyl
Sposob w jaki EU utrzymal sie w okolicach gorek kiedy po publikacji NFP, USD umocnil sie na calej tablicy swiadczy o dosyc duzym popycie na tej parze.
http://screencast.com/t/37s5OGdwMCyl
Sposob w jaki EU utrzymal sie w okolicach gorek kiedy po publikacji NFP, USD umocnil sie na calej tablicy swiadczy o dosyc duzym popycie na tej parze.
Zielona Mgla jakie otwarcie na edku i ujku?
Z takimi pytaniami to do wróżkinowy1234 pisze:Zielona Mgla jakie otwarcie na edku i ujku?