pr7emo pisze:jeśli uj ma rosnąć to teraz muszą uformować nogę która nakreśli wsparcie średnioterminowe
a kuku zaraz 97

pr7emo pisze:jeśli uj ma rosnąć to teraz muszą uformować nogę która nakreśli wsparcie średnioterminowe
znowu miałeś rację, tak jak z tym wykresem kilka dni temu co nie wierzyłem że z ciebie niedźwiedźNowy123 pisze:pr7emo pisze:jeśli uj ma rosnąć to teraz muszą uformować nogę która nakreśli wsparcie średnioterminowe
a kuku zaraz 97up juz jest
Nowy123 pisze:spoko SP500 nie pedzdzie oporwmartell pisze:Świeca już ma biały korpusNowy123 pisze:U Jcofka zanim podbija znowu do okolic 98 85 99 tam opor mocny i Swczeniej tez mamy pod S jesli SP500 nie przejdz a licze ze nie przejdzie okolic 1640-47 to zamykam L na U J przy MA50 na 1 h 98 i S
Nieźle. Cały czas czekam, trochę obawiam pozycji którtkiej, tym bardziej, że handel się zaraz kończy.
S na U JL zamkniete zaraz cofka na 97 smialo
tam wspracie teraz
ok a przewidujesz korektę w okolicy 1.31?atlanticos pisze:wracając do edka to proponuję strategie która Robertheus przedstawil dla euraud... L na korektach i spokojnie czekac... Wg mnie polecimy naprawdę wysoko tego lata... Pisałem kilka tygodni temu o podwójnym dnie to niektórzy kpili, pisałem że nie zrealizujemy rgr'a bo 80% rynku go widzi i pod niego gra. Najbliższy silny opór to 1.3400 -1.3470 mniej więcej (TL z tygodniowego) i jeśli go przejdziemy to misie jak jeden mogą isc na pielgrzymkę bo tylko modlitwa im zostanie![]()
o tych którzy zostali z eskami poniżej 1.30 nawet nie wspomnę bo wg mnie tylko hedge to może uratować przy jakiejś korekcie...ale to moje subiektywne zdanie i zapewne rynek to zweryfikuje
wparcie mamy na 1.31 wiec raczej je przetestujemy wg mnie... zreszta teraz powinnismy sie pobujac miedzy gorna a dolna TL jakis czas bo tak z marszu 2-3 waznych poziomow nie ruszymy wg mniemagura2004 pisze:ok a przewidujesz korektę w okolicy 1.31?atlanticos pisze:wracając do edka to proponuję strategie która Robertheus przedstawil dla euraud... L na korektach i spokojnie czekac... Wg mnie polecimy naprawdę wysoko tego lata... Pisałem kilka tygodni temu o podwójnym dnie to niektórzy kpili, pisałem że nie zrealizujemy rgr'a bo 80% rynku go widzi i pod niego gra. Najbliższy silny opór to 1.3400 -1.3470 mniej więcej (TL z tygodniowego) i jeśli go przejdziemy to misie jak jeden mogą isc na pielgrzymkę bo tylko modlitwa im zostanie![]()
o tych którzy zostali z eskami poniżej 1.30 nawet nie wspomnę bo wg mnie tylko hedge to może uratować przy jakiejś korekcie...ale to moje subiektywne zdanie i zapewne rynek to zweryfikuje
bylem niedzwiedzo nastawiony lecz nie na taki zjazdpr7emo pisze:znowu miałeś rację, tak jak z tym wykresem kilka dni temu co nie wierzyłem że z ciebie niedźwiedźNowy123 pisze:pr7emo pisze:jeśli uj ma rosnąć to teraz muszą uformować nogę która nakreśli wsparcie średnioterminowe
a kuku zaraz 97up juz jest
czekam ze dwie świeczki m30 spadkowe i zamykam na weekend
za duże momentum jest wte wewte na zawróceniu mid trendu, trzeba to wziąć pod uwagę na prognozach AT średnioterminowych
depozyt uzupełniłem o 11:30
roberttheus pisze:ta Ci co mysleli o RGR na edku w polowie trendu mocno sie rozczaruja bo para ewidentnie goni do 1.4
-- Dodano: pt 07-06-2013, 16:45 --
praktycznie formacja została zanegowana i kolejne tygodnie pokażą niedźwiedziom że zima już mineła hehe
-- Dodano: pt 07-06-2013, 16:49 --
1.39 dobry poziom nawet lekko nad by zlecenie buy chwycić o ile tam zajrzy
http://www.mql5.com/en/charts/374939/eu ... tments-ltd