DayTrading: Piątek 7.06.2013
Re: DayTrading: Piątek 7.06.2013
wiedzą jakie depo ma Tymedu.
wiedzą, że jest już -45% w czarnej d....
wiedzą, że jeszcze mogą mu zabrać 55% przy już niewielkim ruchu - (10 lotów już duża ekspozycja)
wiedzą, że jeszcze mogą mu zabrać 55% przy już niewielkim ruchu - (10 lotów już duża ekspozycja)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak
usdpln d1 - Bemowo - co Ty na to?? Ja tak to widzę
zasięg 3.31 (ostatni szczyt) lub 3.35 (górna banda kanału) i dopiero zjazd na łeb na szyję
zasięg 3.31 (ostatni szczyt) lub 3.35 (górna banda kanału) i dopiero zjazd na łeb na szyję
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na tym nie gram, aleatlanticos pisze:jak dla mnie uklepaliśmy dopiero 4 faleBemowo1 pisze:usd pln
powyżej wskazanego poziomu spadki będą problematyczne
jak na ten moment układ zbliżony do tego co obserwowaliśmy na ejku kilka dni wcześniej
jeżeli obronimy ten poziom to będzie tak. Korelacja z edkiem słaba
jeżeli nie wyjdziemy na edku powyżej 1.3259 to możliwa formacja wisielca na h1
"nie-książkowego' oczywiście...
"nie-książkowego' oczywiście...
Ostatnio zmieniony 07 cze 2013, 13:09 przez molmomas, łącznie zmieniany 1 raz.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
powyżej 3.27 tak. Na ten moment jeszcze mój schemat ważnyatlanticos pisze:usdpln d1 - Bemowo - co Ty na to?? Ja tak to widzę
i gdyby nie piątek, i gdybym na tym grał to S bym miał, lub szukał
- atlanticos
- Maniak
piątek nieważny...dziś nie dotykam już niczego raczej bo payrolsy... rano rynek dał wystarczająco ...chyba że jakiś ważny poziom po nich znowu pęknie to można szukać wejściaBemowo1 pisze:powyżej 3.27 tak. Na ten moment jeszcze mój schemat ważnyatlanticos pisze:usdpln d1 - Bemowo - co Ty na to?? Ja tak to widzę
i gdyby nie piątek, i gdybym na tym grał to S bym miał, lub szukał
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Dzisiaj chodzi tylko o to aby wkurzyć eskowiczów, takich jak Tymedu jest dużo, jeszcze luka hossy w niedzielę i po depo u niekturych, lub skończy się dopłatami dla brokera.atlanticos pisze:
piątek nieważny...dziś nie dotykam już niczego raczej bo payrolsy... rano rynek dał wystarczająco ...chyba że jakiś ważny poziom po nich znowu pęknie to można szukać wejścia
Niektórzy jak już zdążyłem zauważyć są bardziej harkorowi od hardkorowego koksu, co stejki wpierdziela
a co powiecie o eur pln?
- magura2004
- Pasjonat
Jeżeli jest taki dobry? Nie widzi co się dzieje? SamobójstwoBemowo1 pisze:wiedzą jakie depo ma Tymedu.

Bemowo1 pisze:wiedzą jakie depo ma Tymedu.
heh, moje pol lota jest warte wiecej niz jego 10... czemu napisane ze 0,5 a taka mala wartosc w dolcach ? to predzej 0,05 albo nawet nie, bardziej jak 0,01 i to tez na sile.