nie wiem co oni kreca co kombinuja pod EBC na jutro banksterzycrok. pisze:kurde co z edkiem odbija sie od 1,3100 i dalej nie spada ?
DayTrading: Środa 5.06.2013
Re: DayTrading: Środa 5.06.2013
wróżba dla E/U 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A są podstawy do spadku edka? Był ktoś w Krakowie na spotkaniu z Rogalskim?
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 21:56 przez nowy1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Nowy123 pisze:nie wiem co oni kreca co kombinuja pod EBC na jutro banksterzycrok. pisze:kurde co z edkiem odbija sie od 1,3100 i dalej nie spada ?
nowy123 gdzie widzisz tp na Ujku? mam eLkę od 99,1
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
szczudlo6 pisze:Nowy123 pisze:nie wiem co oni kreca co kombinuja pod EBC na jutro banksterzycrok. pisze:kurde co z edkiem odbija sie od 1,3100 i dalej nie spada ?
nowy123 gdzie widzisz tp na Ujku? mam eLkę od 99,1
ja licze ze jeszcze zejda nizej to co bralem to na skalpa a tak to zabezpiecz sobie na BE juz a noz to bedzie dolek to bede wskakiwal znowu lecz wyzej ja dzis w nocy robie przyczajke na skosnych sesji by sie ustawic
Dywergent, szczerze ?
nie mam kompletnie pojacią co soniki wyczytują z wykresów.
Ważne że 9 tygodni trzepią pipsy tysiącami na podstawie PVSRA czyli poziomy+wsparcia+wolumen.
Dla mnie to kolejny ciekawy folklor forexu, jak zulusi.
Wygrywają, trza iść za nimi, wtopią to ich oleję.
Na edziu M30 i H1 up, H4 - połowa w góre, połowa w dół. czyli h4 w rozkroku.
Decyzje inwestycyjne podejmuję sam w oparciu o wykresy które czasami wam wklejam, niekiedy na przekór sonikom, a w większości na przekór zulusom poniżej 70% na edziu, albo naszej ulubionej grupie które też daje ładne sygnały powyżej np 66-70% w jednym kierunku.
Ważne że 9 tygodni trzepią pipsy tysiącami na podstawie PVSRA czyli poziomy+wsparcia+wolumen.
Decyzje inwestycyjne podejmuję sam w oparciu o wykresy które czasami wam wklejam, niekiedy na przekór sonikom, a w większości na przekór zulusom poniżej 70% na edziu, albo naszej ulubionej grupie które też daje ładne sygnały powyżej np 66-70% w jednym kierunku.
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
Ja byłem dzisiaj w Katowicach.nowy1234 pisze:A są podstawy do spadku edka? Był ktoś w Krakowie na spotkaniu z Rogalskim?
tez widze na Ujku że moze się odbić od dolnej bandy tj. 98.5 - 98,7... chyba sobie zamknę pozycje z 10 pipsowym zyskiem, choć zwykle przed wejście skośnych lubią podnieść jeszcze troszke wyżej przed spadkami .... hmm...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
zulusów mam też na oku skasowali mnie ale na demo wydaje mi się że to skalperzy 10 pipków i do widzenia najlepiej jak namierzysz takich co grająantoniZ pisze:Dywergent, szczerze ?
na real bo reszta to demo

Czy Rogalski coś mówił o edku w okolicy 1.38 ?
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.