DayTrading: Środa 5.06.2013
- crepusculare
- Bywalec
Re: DayTrading: Środa 5.06.2013
ujek odbicie przy 98.94?
mi pasuje przebicie ostanich dolkow i odwrot no ale sie zobaczy co sp500 wymysli czekam na 1600 na sp ja kwalna to wtedy u j cel i obracanko Lcrepusculare pisze:ujek odbicie przy 98.94?
-- Dodano: śr 05-06-2013, 17:22 --
http://www.zerohedge.com/news/2013-06-0 ... n-scenario
Edek w końcu się ruszy cz zdechł ???
Gold H1
Spekulacyjny kruszec znajduje się w układzie trójkąta co wybicie górą mogło wyciągnąć popyt do ok. 1468usd zaś wybicie dołem sprowadziłoby kruszec do ok. 1360usd. Najbliższe wsparcie znajduje się w ok. 1395 zaś opór w ok. 1411-1414.
Gold H4
Na tym interwale spekulacyjny kruszec wciąż porusza się kanałem trendowym z najbliższym wsparciem w ok. 1395 i z oporem w ok. 1421.Szansę na popyt tego kruszcu wynoszą 60%.
Spekulacyjny kruszec znajduje się w układzie trójkąta co wybicie górą mogło wyciągnąć popyt do ok. 1468usd zaś wybicie dołem sprowadziłoby kruszec do ok. 1360usd. Najbliższe wsparcie znajduje się w ok. 1395 zaś opór w ok. 1411-1414.
Gold H4
Na tym interwale spekulacyjny kruszec wciąż porusza się kanałem trendowym z najbliższym wsparciem w ok. 1395 i z oporem w ok. 1421.Szansę na popyt tego kruszcu wynoszą 60%.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 05 cze 2013, 17:35 przez kelvin, łącznie zmieniany 1 raz.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
- crepusculare
- Bywalec
eur/gbp - odbija się, odbija, a odbić się nie może, ale myślę, że to bardzo dobra chwila pod L-kę.
ZielonaMgielka pisze:Lecimy do okolic 1.4?ZielonaMgielka pisze:Wy tak na powaznie z tymi shortami na EURAUD. Przeciez to najlepszy scenariusz dla masochistow
Wyglada na to ze nawet teraz warto otwierac longi w skali D1.
Ja na L nie wejdę, powoli zbliżamy się do wykończenia dużej 5.
Nawet Wirtp prawdopodobnie stwierdzi, że kategorycznie S na eur/aud
Eur/Usd H4
Para walutowa porusza się w klinie zwężającym się gdzie jego górne i dolne strefy uaktywnią popyt bądz podaż. Najbliższe wsparcie to ok. 1.3052 zaś opór w ok. 1.3116. Rynek prawdopodobnie wciąż znajduje się w korekcie na fali C tworząc jeden z możliwych wariantów na strukturę harmoniczną.
Para walutowa porusza się w klinie zwężającym się gdzie jego górne i dolne strefy uaktywnią popyt bądz podaż. Najbliższe wsparcie to ok. 1.3052 zaś opór w ok. 1.3116. Rynek prawdopodobnie wciąż znajduje się w korekcie na fali C tworząc jeden z możliwych wariantów na strukturę harmoniczną.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
a co tu przepowiadaćTsunamiPL pisze:Bemowo ładnie przewidziałeś spadek na ejku.

To jeszcze nie to, aż się wystraszyłem co powiedziałeś, Wczoraj zaspałem z wejściem tam (nie lubię otwierać zleceń sell limit)TsunamiPL pisze:Bemowo ładnie przewidziałeś spadek na ejku.
jeżeli dzisiejsza świeca nie zostanie zanegowana, to mamy zjazd jak ta lala
Na ten moment ejek wygląda na S
niestety ten trójkąt także należy traktować jak kontynuacje trendu