Ja edka na d1 widzę tak..atlanticos pisze:dla mnie na d1 i na kablu i na edku są piękne układy taneczne dla misiów
DayTrading: Środa 5.06.2013
- crepusculare
- Bywalec
Re: DayTrading: Środa 5.06.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dorzuciłbym jeszcze do tego bilans energetyczny USA. Z importera surowców energetycznych, dzięki złożom ropy i gazu w łupkach Stany już stają się eksporterem i to też nie pozostanie bez wpływu na siłę dolara. A do tego nie można przewidzieć efektu jaki wywoła zakończenie programu QE...molmomas pisze:zastapmnie pisze:masz gest, chłopiemarekdt pisze:Dzień dobry.
Imho 1.21 kierunek,
ale może tak więcej zgodności z realiami?
czy to prognoza 10 letnia?
osiągnięcie tego poziomu mogłoby być realne, gdyby wystąpiły ku temu przesłanki fundamentalne, a ich na tę chwilę sobie nie wyobrażam w świecie, gdzie tyle drukarek chodzi
jeżeli pęknie bańka związana z obligacjami europejskimi, kryzys w Japoni spowodowany zbyt wielkim drukowaniem
problemy Grecji, Portugalii, Hiszpanii, Włoch, Słowenii, Francji i spowolnienie (delikatne rynku niemieckiego) to wtedy możemy się spodziewać 1.21. Więc przesłanek fundamentalnych jest wiele tylko na razie inwestorzy je ignorują gdyż panują inne "trendy informacyjne". Zobaczysz jak za niedługo media zaczną rozdmuchiwać kryzys w strefie euro i agencje ratingowe się dorzucą do całej imprezy to mamy zjazd taki jaki miał miejsce 2 lipcu 2011. x poziomu 1.45. do poziomu 1.20 w lipcu 2012 (w ciągu roku). więc nie lekceważ potęgi mocy młody trejderze...
- kubuś puchatek
- Gaduła
Raczej mamy w tej chwili lekkie korekcyjne odbicie, i wielce prawdopodobne, że zobaczymy dziś nowe minima na UJ. Ale rynek zweryfikuje.Nowy123 pisze:U J teraz 100 05 zobaczy ja ksobie poradza
To może Edek zrealizuje RGR z D1 ????? Hmmmm
kubuś puchatek pisze:Raczej mamy w tej chwili lekkie korekcyjne odbicie, i wielce prawdopodobne, że zobaczymy dziś nowe minima na UJ. Ale rynek zweryfikuje.Nowy123 pisze:U J teraz 100 05 zobaczy ja ksobie poradza
dane z USA beda pomocne do obrania dzis kierunku
jeszcze przed nami 1.3350 a potem zjazd...speedpips pisze:To może Edek zrealizuje RGR z D1 ????? Hmmmm
http://www.p-fx.pl/101@eurusd_dlugoterminowo
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
ja na ten moment trzymam się tego scenariusza
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo1 pisze:Mam prośbę, czy na prv możesz mi wysłać nazwę tego co bierzesz?marekdt pisze:
Imho 1.21 kierunek, a na chwilę obecną - może 1.304 - 1.30 - 1.29
chyba obecnie walczymy o zamknięcie się świeczek poniżej LT i wcześniejszych wsparć z niższych interwałów.
Ok minutę temu wyglądało to jak na odpuszczenie walki na 1..3081;) więc dalej w dół...
Widzę, że nieźle trzepie, też chciałbym spróbować.
Podałem alternatywny "pogląd" do Twojego... i od razu agresja...
Analiza i pogląd obronią się same.. lub nie... jeśli zajdą inne okoliczności na rynku.
Póki co - zeszliśmy do 1.3055-1.3065.
IMHo - złoto też należy grać na krótkiej z targetem 1350$/ i teraz byłby krótki SL... (obecnie 1397 i spada...)
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
marekdt pisze:Bemowo1 pisze:Mam prośbę, czy na prv możesz mi wysłać nazwę tego co bierzesz?marekdt pisze:
Imho 1.21 kierunek, a na chwilę obecną - może 1.304 - 1.30 - 1.29
chyba obecnie walczymy o zamknięcie się świeczek poniżej LT i wcześniejszych wsparć z niższych interwałów.
Ok minutę temu wyglądało to jak na odpuszczenie walki na 1..3081;) więc dalej w dół...
Widzę, że nieźle trzepie, też chciałbym spróbować.
Podałem alternatywny "pogląd" do Twojego... i od razu agresja...
Stary, żadna agresja.
Po prostu, taki mam czarny chumor. Admin poczęstował mnie za to banem.
Jeżeli poczułeś się obrażony to przepraszam

-
- Pasjonat
kto wie gdzie mogę na żywo obejrzeć decyzję rpp w internecie? decyzja podobno około 13. Czy pozostaje mi tylko tv np tvn cnbc, tv biznes?
"Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."
"Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, są skazani na jej powtarzanie."