czyli jakie?pr7emo pisze:wstajemy na dobre poziomy
DayTrading: Środa 5.06.2013
Re: DayTrading: Środa 5.06.2013
chciwość jest dobra
od północy więcej niż 30 punktów, w wielu miejscach nawet powyżej 100 pktpkubiu pisze:czyli jakie?pr7emo pisze:wstajemy na dobre poziomy
wystarczy ruszyć głową

jak myślcie dolecimy z E J i U J do wczorajszych minimów czy dobre dane dla UE popsuja spadki?
zapomnij o minimach, zaraz wystrzelimy w góręsvirekk pisze:jak myślcie dolecimy z E J i U J do wczorajszych minimów czy dobre dane dla UE popsuja spadki?

dane z USa wazniejsze nize te z UE co beda co do UJ i E Jsvirekk pisze:jak myślcie dolecimy z E J i U J do wczorajszych minimów czy dobre dane dla UE popsuja spadki?
mozezaryzkowac L teraz pod jakies podbicie skalpik ale ogolnie czakam na 98 92 98 70 poziomy
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A co z Edziem ?? może jakieś nowe minimum ???
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
Usd/Jpy H4
Para walutowa porusza się kanałem trendowym z możliwością utworzenia ruchu korekcyjnego na fali 3/C. Prawdopodobnie zakończyła się nam korekta na podfali IV i mamy do czynienia z impulsem na V w fali 3/C . Najbliższy cel krótkoterminowy mogą być ok. 98.40 oraz 97.70 oporem pozostaje wciąż kanał trendowy.
Usd/Jpy W1
Para walutowa prawdopodobnie z dużym sukcesem zakończyła impuls na fali 3 i rozpoczęła się korekta na fali 4. Czas trwania korekty od 16-41 tygodni. Cel długoterminowy to 1. 97.38 2. 95.73 3. 93.55 więc potencjał póki co niewyczerpany.
Para walutowa porusza się kanałem trendowym z możliwością utworzenia ruchu korekcyjnego na fali 3/C. Prawdopodobnie zakończyła się nam korekta na podfali IV i mamy do czynienia z impulsem na V w fali 3/C . Najbliższy cel krótkoterminowy mogą być ok. 98.40 oraz 97.70 oporem pozostaje wciąż kanał trendowy.
Usd/Jpy W1
Para walutowa prawdopodobnie z dużym sukcesem zakończyła impuls na fali 3 i rozpoczęła się korekta na fali 4. Czas trwania korekty od 16-41 tygodni. Cel długoterminowy to 1. 97.38 2. 95.73 3. 93.55 więc potencjał póki co niewyczerpany.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
Nikkei -3,83%Quotes from RBC Capital Markets:
-USD/JPY rallied 30pts to 100.47 as the early headlines hit from Abe's speech with the Nikkei jumping 1.4% initially. These moves were reversed and more with spot USD/JPY dipping beneath 100 and the Nikkei returning to -0.2% for the session. Abe gave plenty of lip service to deregulation and deflation, describing the latter as a "monster" that he vowed to "slay".
Gb/Usd H1
Para walutowa wciąż podąża kanałem trendowym . Pierwsze najbliższe wsparcie wypada w ok. 1.5317 oraz kolejne 1.5291 znany nam kabel porusza się w dolnych i górnych ograniczeniach co stanowić będzie sygnał podaży bądz popytu zaś opór to górne maksima w ok. 1.5376.
Para walutowa wciąż podąża kanałem trendowym . Pierwsze najbliższe wsparcie wypada w ok. 1.5317 oraz kolejne 1.5291 znany nam kabel porusza się w dolnych i górnych ograniczeniach co stanowić będzie sygnał podaży bądz popytu zaś opór to górne maksima w ok. 1.5376.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
If you do not have the patience and discipline to wait for conditions with a high probability outcome according to your trade plan, you are not a trader. You are a game player with no respect for rules.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Edek idealnie odbił od max. więc może teraz nowe minimum ??
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!