Kto to są " SONICI " ??? jakiś link do nich ( poproszę )antoniZ pisze:Za żonę nie odpowiadam, a ty Bemowo1 pojechałeś po bandzie![]()
Jak edzio minie do dołu pivota to wiozę kocura na lecznicę jak nie,
musi poczekać...
Na audusd coś słabe to odbicie, kolega od pinbara H4 mam nadzieję że przeżył negację.
Patrzyłem na community na long/short, ten walor to robi w konia longi od połowy kwietnia. Wtedy ( kurs 1.022) pytałem jaki jest swap. Teraz wiem - na minilocie tylko minus 3zł 6 groszy. Rzeżnik ma o ile pamiętam 3 razy większy.
Wczoraj podałem chmurny target 0,937. Wygląda słabo, nie są to wielkie pieniądze ale jest i liczę na większą podjarkę aby znowy załadować S i target zaliczyć. Sonici znajdą moment, oni monitorują cały rynek i wystarczy ich czytać.
DayTrading: Wtorek 4.06.2013
Re: DayTrading: Wtorek 4.06.2013
Kolega od pinbara z H4 zagrał L z bardzo ciasnym SLantoniZ pisze:Na audusd coś słabe to odbicie, kolega od pinbara H4 mam nadzieję że przeżył negację.
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
EURJPY - co się dzieje? Zabawa na całego, ale chyba bardziej inwestorzy są skłonni inwestować w krótkie pozycje. Oczywiście w krótkim terminie.
edek
zabrzmi to może dziwnie,
ale pachnie mi na edku powrotem w okolice 1.3
Na ten moment żadnych otwartych pozycji
zabrzmi to może dziwnie,
ale pachnie mi na edku powrotem w okolice 1.3
Na ten moment żadnych otwartych pozycji
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kór...... cze co to było na Edku @!!!!!!!!!!!!!
@speedpips
http://www.forexfactory.com/showthread. ... &page=2515
Jak chcesz korzystać z ich template to masz na stronie 1. I nic nie pisz nich, błagam. Czytaj i ucz się.
Sonicdeejay - stary wodz miszcz świata grający po swojemu.
traderathome - tzw prof TAH młody z nowym systemem PVSRA, trwa 10 tydzień testów tego świętego Grala, wygrywa, ale kto wytrzyma obsuwę 4000 pips na jednym walorze, tylko on, potem zamyka to i tak z zyskiem 600 pips. Kompletny ignorant jeżeli chodzi o RGRy zwłaszcza na parach jenowych w dłuższym terminie
Jak chcesz korzystać z ich template to masz na stronie 1. I nic nie pisz nich, błagam. Czytaj i ucz się.
traderathome - tzw prof TAH młody z nowym systemem PVSRA, trwa 10 tydzień testów tego świętego Grala, wygrywa, ale kto wytrzyma obsuwę 4000 pips na jednym walorze, tylko on, potem zamyka to i tak z zyskiem 600 pips. Kompletny ignorant jeżeli chodzi o RGRy zwłaszcza na parach jenowych w dłuższym terminie
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
- atlanticos
- Maniak

ktoś nie zdążył wejść w S to cofnęlispeedpips pisze:Kór...... cze co to było na Edku @!!!!!!!!!!!!!
nadal nie wiadomo co zrobia
Ostatnio zmieniony 04 cze 2013, 15:33 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
to było jak na automatach w barze hahaspeedpips pisze:Kór...... cze co to było na Edku @!!!!!!!!!!!!!
Ale jazda !!!!!!!!!
-- Dodano: 04 cze 2013, 14:33 --

-- Dodano: 04 cze 2013, 14:33 --
antoniZ pisze:@speedpips
EDKU nerowoka przy 13050